Visa i försommartid

Melodi: Den blomstertid...

Den baddräktstid nu kommer,
när magen är förstor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.
Generande behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi stannas inomhus.

De krav som sommar´n ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter här och gnäller,
fy fan vad jag är fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej lått os revoltera,
vi tar en kaka till!



Snart får vi veta vem som vinner

Snart får vi veta vem som vinner lets dance, jag hoppas på Martin och Cissi. Men Tobbe har varit jätte duktig också men min röst har fallit på Martin.

image177


Efter det blir det nog sovdags, har redan somnat en gång under programmet. Slitsam vecka =P Åt nyss middag, en anning sent jag vet.. lövbiff med klyftpotatis och det är nog sista gången jag äter klyftpotatis på ett tag. Efter vi ätit klart så gav jag några till Zeff sen tog jag även en själv och stoppade hela i munnen, vilket jagv inte borde gjort. Den kom snabbt ut igen. Vette fan vad det var för nått men absolut de äckligaste jag varit med om. Mår fortfarande illa. I morgon ska jag skicka en anmälan till tillverkaren.

I morgon är det som sagt dags för högskoleprovet, jag som skulle plugga och förbereda mig. Hur mycket har jag gjort, inte ett skit. Ibland blir jag så arg på mig själv, men har verkligen inte haft tid eller orkat. Men men det får gå som det går om jag nu orkar palla mig dit.

Längtar iallafall till morgonkvällen som kommer bjuda på flera trevligheter =)

Mat

image176
Nu vart ni allt hungriga va!?, detta åt jag till middag!

Jordgubbar

Efter ett otroligt avslappnade bad känner man sig som en ny människa. Att bara ligga i badet och lyssna på lugna favoriter är nog det bästa sättet att få bort en del tankar, som mest gör att man får ont i magen. Hade självklart varit trevligt med sällskap men ibland är det bra att vara ensam... eller?!

Iallafall enligt en del, men enligt mig som fruktar ensamheten som om de vore min värsta fiende så föredrar jag någon att luta mig tillbaka på. Kanske jag inte är redo att stå på egna ben ennu.


Nu ska jag avnjuta dessa godingar

image175
Färska jordgubbar, vanlijglass med mörk riven choklad

Italien

image174

Italien och Rom vill jag till i sommar, eller varför inte över en weekend.

Dampvecka

Har nog aldrig haft så mycket överskott energi i år som jag har haft denna vecka. Kanske det beror på det fina vädret, solen ger verkligen kraft. Det bara kryper i hela kroppen. Vill göra så mycket och gärna samtidigt, vilket resulterar i kaos i stället. Då är det bara att skratta åt sig själv.. Vilket jag är ganska bra på!

Kanske är det vårkänslor som spökar, i vilket fall så hoppas jag att de sitter i sig ett tag till. För att vakna klockan 6 och vara pigg och känna sig glad att åka till jobbet har inte hänt så ofta. Har nog iallafall världens bästa jobbarkompisar, har nog aldrig skrattat så mycket på jobbet förut.

I kväll blir det nog lite hemmaspa, försöka ta och varva ner lite. Behöver något som tar mig ner på jorden ibland när jag är ute och svävar.

image173

"Citat"


Kärleken dör aldrig en naturlig död. Den dör därför att vi inte vet hur vi ska föra nytt vatten till dess källa, den dör av blindhet och misstag och svek. Den dör av sjukdomar och av sår, den dör av trötthet. Den .blir sjuk, anlupen, men den dör aldrig en naturlig död. Alla skulle kunna anklagas för mordet på sin egen kärlek.

Anaïs Nin

We've got to learn hard things in our lifetime, but it's love that gives you the strength. It's being nice to people and having a lot of fun and laughing harder than anything, hopefully every single day of your life.
Drew Barrymore

A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.
William Shakespeare


Underbara djurgården

Nu menar jag självklart inte DIF, utan underbara natursköna djurgården. Känns som om det är snart att dags för de årliga promenaderna nu när det börjar bli varmare ute. Djurgården är nog ett av de finaste ställen att promenera på. Rekomderar det varmt, tror nog att alla stockholmare varit där men för er som inte har besökt Djurgården så ska ni absolut göra det.

image172


Sarah

image171

Seg måndag

Motivationen var inte direkt på topp när väckar klockan ringde 05:45. Men piggnade till underdagen, när vädret är som det var idag kan man inte vara annat än glad och pigg.

Vart en mysigt promenad i kvällssolen när jag kom hem. Rickhard och Anni var på besök så hade lille Dobby med mig också. Gick för mig själv och helt upptagen av alla tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Det är många tankar och känslor. Skönt att få lite tid för sig själv och bara fundera på livet ..

image166

image167

image168

image169
Lite bilder från dagen



I går var det Våffeldagen, men kom hem så sent och inte på humör att ställa mig att göra Våfflor. Så när jag kom hem med hundarna vart med bjuden på våfflor. Nu har jag ätit våfflor för hela året..


image170

Kick off

Jag hann jobba 2 veckor, sen bar det av på kick off ner till Tylösand. Perfekt tajming.

Var en helt underbar helg. Hotellet var helt fantastiskt, vi hade verkligen kanon med vädret. Det var underbart att promenara längs stranden i strålande solsken.

På lördag´s eftermiddagen efter konferansen tillbringade vi i hotellets spa anläggning, sedan vart det middag och andra trevligheter. Dagen avslutades 07:00 med en frukost. Man kände sig sådär lagom fräsch. Tack för en underbar helg.
image165


Torsdags fika

I torsdags träffade jag Helena, som jag inte träffar på evigeheter. Kommer inte ens ihåg när det var sist?!  Vi var och fikade på Amazon. Och tiden bara rann i väg. Även fast vi inte setts på så länge, var det som vanligt fast vi hade självklart massor att prata om.  Det var underbart att träffas igen, hoppas det blir snart igen.

image161

Vart en god latte, chokladbeskvi och avslutade sedan med lite nachos.


Efteråt vart med många gamla goda minnen som kom upp. Det känns ibland som att det var i går som vi tog stundenten. Det är nästan läskigt hur fort tiden går...

image164
En liten reminder från studenten, vart med full respekt ingen personbild ;)

Besluts ångest!

Var som sagt och kollade på en bil idag, en kanon fin Polo. En indigoblå Den var verkligen hel fräsch. Men det är så svårt att veta om den är okej eller inte. Den var besiktad och regelbundet servad. Inge rost, inga skador, inte en repa hade den.

Nackdelen var att den hade 3 dörrar i stället för 5 som jag vill ha. Men vet inte om jag är i behov av 5. Har sällan åkt med än 2 i Corollan. Och Zeff får vänja sig att hoppa in framifrån.

Om jag skulle bestämma mig så skulle den gå igenom en service så att jag fick se att den verkligen var fräsch. Men tänker alltid att det kanske dyker upp något bättre, billigare, m.m. Vet att jag måste bestämma mig snart också vilket gör det ennu jobbigare. Vill inte bli lurad, men det är svårt att veta innan.

Förutom att kolla på bil har jag jobbat. Sen kom peter och vi fikade i Kista galleria. Eller fika och fika. Peter åt en pizza och jag en morots/apelsin juice. Efter det var det bilprovning och sen åkte jag av och släppte av peter och hämtade upp mamma och vi åkte och solade.

Hon hade varit ute med hundarna på en långpromenad i skogen så båda hundarna var nybadade, mys!
Dobby bor hos oss nu några dagar medans Rickhard och Anni är i fjällen. Kommer man ha en till att brottas med i sängen.

image160

Nu väntas mat. Fläskfile med champinjoner...

Söndagens bravader

Vaknade av väckarklockan vid 9. Peter skulle upp för han skulle i väg till Uppsala och kolla på bandyn, som tyvärr inte slutade så bra för Bajen. Tanken var ju att jag skulle sova ut då jag har fullt upp i 2 veckor framöver och 2 veckor innan nästa sovmorgon. Men tyvärr kunde jag inte somna om. Låg och drog mig i sängen och mös med Katten.

Åkte sedan till GG och kollade på Linnea och de andra. Tanken var att jag skulle åka hem och jobba. Men Rebecca ringde så jag åkte ut till Berga i stället. Var inte hemma fören vid halv 9. För åkte och hämtade Peter vid 6 och sen åkte vi och åt på E4 baren. Brukar inte gilla korvmojar men riktig god tunnbrödstulle har de. Åkte förbi Kvantum och köpte lite godis till kvällen, vi skulle kolla på film. Eller vi kollar nu, men filmen Beerfest var inte riktigt min typ av film.

Snart är det dags att sova, helgen har bara rusat förbi. Har knappt gjort något, men endå inte haft tid till de heller. Helgerna bara rusar förbi och vips är det måndag igen. Skulle vilja resa bort ett tag till en ö långt långt bort. Var ett halvår sen vår senaste resa var och längtan till sommaren och semestern är stor!

image159
Helt underbart, ligga på stranden och svalka sig i det ljumna vattnet med en Pina colada.





Och mitt billetade går vidare, nu när jag äntligen har bestämt mig så finns det självklart ingen bil som jag vill ha till salu. Hittade en annons som verkade bra , men fanns inge nummer så har skickat ett mail med mitt nummer så hoppas på hon ringer upp. Kollade lite på bilförsökringar och de är helt sjukt vad det skiljer i pris. 13 000 kr för mig och  4000 kr  för pappa, för samma bil och försäkring. Helt sjukt är det.

Naglar

Såhär fina var mina nalar för någon månad sen.

image158

Tyvärr inte mina egna, utan jag byggde i akryl. Men tyvärr vart mina riktiga naglar så förstörda under att jag var tvungen att ta bort akryl naglarna efter ca 2-3 månander.  Jag får nöja mig med att ha korta men välvårade naglar. Går iallafall inte att ha långa naglar när jag jobbar. Men till sommaren blir det nog att bygga på igen.

Doris & Dolly

image155

image156

Blogg för hela veckan

Det har inte blivit mycket till bloggande denna vecka. Men jag har inte haft tid och varit så otroligt trött att jag inte har orkat.

Iallafall i onsdags var vi på Labero vilket var jätte trevligt, dock var jag väldigt trött och frös ständigt och kunde riktigt vara på mitt bästa humör. Men god mat och en häftig show.

Trött var man när väckarklockan ringde på torsdagsmorgonen. Tur att solen lös så att man fick lite energi att stiga upp. Åkte ut till Hammarby efter jobbet och skrittade ut på Jessica. Zeff fick följa med och springa av sig. Torsdagen bara flöt förbi.

Fredag gick lika fort den, jobbade och var inte hemma fören halv 6. Tog med mig Zeff och Peter och vi åkte och hämtade pappas bil som stod i Älvsjö. Han hade tagit pendel till jobbet då han skulle gå på Dolly Parton i Globen. Vi åkte bort till Långsjö och promenerade. Zeff badade en massa som vanligt. Zeff var fullkomligt tokig. Han sprang och sprang. Har inte sett han springa så mycket sen han var valp. Självklart var han tvungen att bada också. Folk bara stod och gapa när de såg han bada i de 0 gradiga vattnet. 

Efter det  vart det en varm dusch och mat från E4 baren. Dock har jag så ont i halsen, det känns som knivar varje gång jag ska svälja. Inte roligt. Efter det vart det Let´s dance. Tack för att Lasse fick åka hem. För hans egen skull och de andra paren. Nu får vi hoppas på Martin och Cissi som är mina favoriter.

Idag var det bara att stiga upp tidigt, simning med Zeff halv 10. Och innan det ska han gå ut och vi ska hinna äta frukost. Det tar även ca 25 min att åka ut till Haninge där simmet ligger.

När vi kom hem tog vi en promenad med Katterna på tomten, de är annars inne katter. Doris tyckte att det var jätte intressant medans Dolly satt och skrek och bara ville gå in.

Var sedan i väg och handlade lite, dock hittade jag inget direkt jag ville ha. Sen kom Rickhard och Anni över med Dobby och vi gick i Flotsbro. Zeffe var trött men pinnade endå på rätt bra, han fick självklart bada till hans stora lycka.

Nu har jag precis varit och sjusad Rickhard och Anni och ska snart äta mat, denna helg blir ennu en lugn och inte så händelserik helg. Det behövs just nu känns det som.


Händer inte så mycket just nu

Finns inte så mycket att skriva idag. Har inte orkar sitta vid datan och blogga, och då de inte hänt något speciellt har det fått vara. I går och idag har dagen sett lika ut. Jobba, hem, rasta zeff, äta, duscha och sen se på tve programen.
idag ska jag nog ta och massera Zeff med Novafonen som jag köpte till han som jag inte använt all för ofta. Den var inte gratis direkt så får dåligt samvete för mig själv och Zeff att jag inte använder den. Zeff är inte allt så bekväm med den ennu. Medans katterna är helt galna.

Måste bara säga att det är verkligen en helt galet fint vårväder ut. Hur varmt som helst. Igår tog jag fram ena vårkappan  och solglasögonen, vilken verkligen behövdes när jag körde hem i går och idag. Låg sol och skitig, repig ruta ger inge vidare syn.

Snart är det Hitta hem på tv, har verkligen blivit fast. Alla hundar och katter är bara för söta. Vill ta hem allihopa. Det känns iallafall bra att vi har tagit hand om två "hitte katter"

Nu måste jag hoppa in i dushen så att jag hinner :)


Söndag

Vilket vårväder jag vaknade till idag, helt underbart. Tog på mig alldels för mycket kläder när jag var ute med Zeff på F.m. Solen sken och värmde verkligen. Det roligaste när värmen kommer är att man börjar se alla grannar igen. Man isolerar sig lite på vinter halvåret. Men nu är alla ute och krattar, solar, tvättar bilen eller gör annat utomhus.

Hämtade sedan upp Mikaela och vi åkte ut till Stickan och Jippan och vi red ut en härlig sväng i skogen. Vi kom precis tillbaka då solen gått i moln och det började små stänka lite

Sen var det bara att skynda sig hem och duscha för att sedan bege sig hem till Peter´s mamma och pappa och äta middag men hans släkt :) Mycket gott var det, vi åt Raklett ( Vet ej hur det stavas) Jag år dock med champinjoner, älskar verkligen svamp. Vart ennu mer tårta på kvällen och bildvisning från deras resa i december då de var i Euador. Vilket jag redan sätt så lite små tråkigt var de. Men mycket trevligt att umgås.

I morn ska jag till Hertz igen, så återkommer om hur det går i morgon. Ni får hålla tummen för mig. Nu ska  jag ta och sova och njuta de sista som är kvar av denna hel lyckade helg. Måste samla kraft inför den kommande veckan. Och på onsdag ska vi gå och se Joe Labero. Hoppas showen är bra och att maten smakar.

Sov gott på er alla!!

Födelsedag och melodifestival

Klockan 3 kom alla gäster, hela 18 styckna vart vi. Trodde att det skulle bli lite mer kaos men vart hyffsat lugnt. Blir lätt kaos med ungar och hundar. Men alla skötte sig super. Även om hundarna inte kom så bra överens hela tiden. Paj och tårta och sen vart man proppmätt.

Fick jätte fina presenter ifrån alla, mycket smycken vilket alltid är roligt att få. Hade inte önskat mig något vilket gjorde det extra roligt att få alla fina presenter. Vart verkligen super nöjd. En jätte rolig present som nästan var den mest oväntade var nog den jag fick i från Peter´s föräldrar. Jag ska gå på färganalys, vilket ska bli jätte kul, hoppas bara att de inte säger att jag passar i någon färg som jag inte tycker om.

Sen på kvällen var det finalen i melodifestivalen, The Ark som var väntade att vinna vann. Låter är helt okej, men själva ja.. uppträdandet kan nog diskuteras. Hade jag fått bestämma hade söta Måns vunnit med Cara mia. Stackars Tommy Nilsson, så hemsk var inte hans låt. Det fanns bidrag soom var mycket sämre än hans, men tydligen höll inte resten av Svergie med mig på den fronten.

Efter finalen vart det TP för hela slanten. Linnea och jag var på lag mot Stefan och Peter. Vi vann såklart!! Vart en antal omgångar. Vi skulle ha gått ut men det var ingen som tog tag i det så vart en super mysig hemmakväll som vart alldeles lagom. Födelsedagen kunde inte bli bättre. Tack alla som kom och för era fina presenter =)

20 år idag

Så vart man ett år äldre, och alla ska fråga hur det känns. Det känns precis som i går :) Vaknade upp att mamma och pappa kom och sjöng för mig. Fick frukost på sängen och jätte fina presenter :) Mysigt !!
 
Vädret är verkligen kanon ute, ska ta och klä på mig och ta med hundarna ut i skogen och gå en promis. Tänkte att det skulle vara välratsade innan alla kommer.

Kommer nog med en uppdatering senare. För nu har jag annat för mig än att sitta framför datan. Kanske man hinner förbi systemet nu när man blivit myndig för det =P

Sista dagen som 19

Kom nyss in från en underbar skogpromenad med hundarna, det är så skönt att det fortfarande är ljust så länge. Hundarna sprans som tokar, spec Zeff då all snö nästan smält bort och bildat stor pölar över allt. ni spm känner en labbe kanske vet att mat och vatten är deras stora pasion. Han sprang som en ganling fram och tillbaka med munnen öppen och klafsade runt och skvätte vatten. Man riktigt såg lyckan i han. Dock vart inte jag lika glad sen när vi skulle åka hem med en skitig och en helt dyngsur hund. Hundarna hade iallafall kul.

Fick födelsedags present från Marie, Veronica och Tomas på jobbet, de är så otroligt snälla och söta :) Tack så jätte mycket. Kunde såklart inte vänta tills i morgon så tjuv öppnande när jag kom hem. Ett jätte fint halsband och örhängen till. Smycken är alltid roligt att få.

Nu ska jag ta och göra mig ordning, ska vara borta 7 så får ta och skynda mig. Idag ska jag riktigt njuta av min dag som 19. För 19 blir jag aldrig igen.


Godmorgon

Skönt med sovmorgon idag. Jag börjar inte jobbas fören klockan 11. Ska upp och äta frukost och sen gå en sväng med vovvarna. Dobby är härpå besök tills i morgon. Han ligger  och myser i sängen med Doris just nu. Han följer med som en svans så fort jag går någonstans :)

Gårdagen var ganska lugn,  inget jobb :) Var på Hertz och vi åkte runt tilll lite olika stationer och träffade människorna som jobbade där. Mycket trevligt folk. Sen var jag ute i stallet en sväng och red Jessica. Vilket gick jätte bra, skönt att vara i stallet och koppla av. Kvällen var lugn, somnade tidigt var verkligen dödstrött-

Gjorde en jätte god hallon smoothie

image153


Idag ska vi över till Stefan och Linnea och äta tacos och dricka Blue nunn. Men det blir nog inte så sent, har en del att fixa inför morgon dagen. Det verkar som att jag fyller år då. Det ska komma ca 20 pers och fira mig. Jag tycker mest det är jobbigt att fylla år. Men självklart roligt att träffa alla som man inte träffar så ofta. Det blir nog bra.
Nej nu måste jag upp och äta frukost och klä på mig så jag kan rasta hundarna. Återkommer senare underdagen!!

Senaste köpet

Är fortfarande mina jeans :)

image152

Smart och korkad

Ibland finns det så mycket man har inom sig som jag skulle villa skriva. Det bubblar i kroppen av så mycket känslor som inte går att beskriva i ord. Men även om jag försökte skriva ner allt i bloggen så skulle det inte vara i närheten av de jag egentligen vill skriva. En del säger att en bild betyder mer än tusen ord, kanske är de så jag skulle beskriva detta också. En massa bilder i huvudet som inte har ord och bara kan tydas av mig.


Kan en person som är så smart vara så otroligt korkad?!

Den frågan har jag ställt mig så många gånger och fått så många svar på. En del personer som är så otroligt smarta, nu menar jag smart,smart, kanske man inte borde säga såhär men gör det endå. Plugghäst smart, och de som inte behöver plugga men redan kan svaren endå. Att dessa personer kan vara så otroligt korkade i vardagen, så sjävlklara grejer inte existerar i deras hjärna. Har de för mycket av onödig kunskap att så vanliga saker som att ställa in smöret i kylen igen innan det smälter inte finns i tanken?!



Vad har jag gjort denna onsdag..

Jobbat halvdag, gick hem strax efter två. Haft stor rengöring av gula faran. Det tog nästan 2h förstår inte hur en bil kan vara så otroligt skitig. Så vidrigt! Sen har jag varit iväg med Zeff och simmat. Och självklart tillbringat en del tid framför tven idag. Hitta hem, men in trees och top model. Det är Lustgården nu men det får jag nog hoppa över och se reprisen på. Måste ducha och göra en stor rengöring av mig själv, känner mig så skitigt!!




Näsblod

Jag blir tokig på min näsa. Idag har jag blödig näsblod stup i kvartet. Inte så kul när man jobbar i butik och det börjar forsa när jag står mitt uppe med en kund. Gick med stora bommulstussar i näsan. Himla fint men det slapp rinna iallafall. Så fort jag börjar bli sjuk, ätit dåligt, sovit dåligt eller kroppen säger i från så forsar blodet. Jag vet att jag borde gå och bränna näsan men det har aldrig blivit av. Jag har varit ett näsblod barn men trodde att det skulle försvinna när jag blev äldre. Värst är det när det är kallt ute och man kommer in i värmen då blodkärlen sprängs i näsan och blodet sprutar. Så just nu är man ganska yr och matt efter all blodförlust =/

Ska jobba i Globen i morgon också, har inte fått mitt hemmajobb ennu så det passar bra att jobba i butik och ta hemma jobbet när jag inte har något annat. Idag var Dobby och hälsade på, det var så trögt på jobbet så han kom och gjorde dagen lite roligare. Zeff har lite ont i sin tass förtillfället så han fick vara hemma hos mamma. Hoppas på att han bara trampat snett eller att han är lite överanstgrängd. Vi ska iväg och simma i morgon, så vi får se hur han mår efter det. Simmet brukar göra det mesta bättre, iallafall så blir han jätte glad.

Kollade på Hitta hem idag, verkligen på tiden att det gör ett sådant program. Vill bara ta med mig alla djuren hem. Tyvärr går ju inte det,  men funderar på att bli fadder sen åt blindhundar/polishundar. Dock får det bli efter Zeffes tid, för nu är det  bara han som gäller.

Over and out !!

Vår i luften

Var ute en härlig promenad på lunchen. Och när solen tittade fram och värmde på så kändes det verkligen som om våren är på väg. Snön börjar smälta, alla vägar börjar torka upp och fåglarna kvittrar. Våren är så otroligt underbar. Alla sutmular vaknar upp och kommer in med ett brett leende på läpparna. Vi har en del kunder som inte är de allra trevligaste, men att en vårdag kan muntra upp dem är så roligt att se. Hoppas det fortsäter såhär. Man blir så glad och det kittlar i kroppen , alla vårkänslor sätter fart. Men det bästa av allt är nog att det är ljus när man går till jobbet och lika så när man går hem.

Och en annan grej som gjorde mig så glad var att idag ringde det från Hertz där jag sökt jobb. En kille ringde från norra sidan och var intresserad av mig och ville träffa mig denna vecka. Visst var det tråkigt att jag inte fick tjänsten i Södertälje men roligt att han rekomdera mig. Så nu ska jag till Kista på torsdag.

Nu ska jag ta och gå ut med zeff för kl 20 är det outsiders. Vill se hitta hem också men de hinner jag nog inte till, så det får bli reprisen av de. De är ett nytt program om djur som söker nytt hem. Sorligt men mycket intressant.

Program som jag rekomderar idag är

19:30
Hitta hem- tv4
20:00 Outsider- 5:an
21:00 City akuten- tv3
22:00 Prissonbreak- tv3
22:00 Djurpolisen - Animal planet



Måndag morgon

Nu är jag på jobbet, det är alltid lugnt såhär på morgonen speciellt på måndagar. Det har varit några få kunder inne nu första timme. Har gjort lite små fix och lyssnat på rix morgon Zoo. Gert fick ett så roligt mail där han blev kallad snusk gubbe och att han var en kvinno förnedrande. De kom från en tjej på 20 år, alltså lika gammal som mig. Jag lyssnar nästan alltid på Rix och visst är Gert ibland lite för mycket men han gör endå Morgon Zoo till Morgon Zoo. Enligt tjejen som maila så borde han sluta. Men utan Gert ingen Morgon Zoo. Det ska vara Roger, Titti och Gert.

Jobbar til 17 idag. Ska nog ta och städa datorn efter det. Jag har så mycket bilder som ska rensas och sorteras i mappar. Ordning och reda ska det vara. Ta och lägga alla viktiga bilder och filer i bakup mappen ifall att datorn skulle krasha, vilket kan ske när man minst anar det.

Fick Rickhards förra bärbara data, jätte söt och liten. Så otroligt lätt och smidigt att ha en bärbar dator som man kan ta med sig överallt och sen kan man titta på tv samtidigt som man sitter vid datan. Har funderar på att köpa en väska till datan, Vi är så söta Crumpler väskor på jobbet.

image151

Söndag

Tog med oss Doris till bror och Anni, dock var hon mest rädd. Trodde hon skulle springa och gömma sig direkt men hon kollade runt en sväng. Tissen smög efter men honom brydde hon sig inte om. De är så sötas de små liven. Doris fick vara där ett par timmar men tyvärr spenderade hon mest tiden under soffan. Verkade rätt nöjd att komma hem efter sitt äventyr. Men jag tror nog att hon tyckte att det var spännande att komma i från vardagen ett tag.

Under tiden tog vi med oss Dobby så han fick träffa Zeffe. Vi gick en rejäl sväng på nästan 2h runt Gömmaren. Tog lite längre tid än vanligt, då jag skulle fota.

Lite bilder från idag

image137
Rickhard och Anni´s söta Dobby som inte var lätt att fånga på bild

179264-150

179264-149

179264-140

179264-139

179264-138

179264-144

179264-143

179264-145
Vädret var helt underbart

Två bilder på mig själv också
179264-148

179264-147


Nu ska jag ta och göra lite manikyr och sedan borde jag sova så att man orkar upp och jobba i morgon.




Och sen lite tänkvärda citat såhär på söndags kvällen

Vad kvinnor än tar sig för måste de göra det dubbelt så bra som männen för att anses hälften så duktiga. Lyckligtvis är det inte särskilt svårt.
Charlotte Writton

Den som tror på människans fria vilja har aldrig älskat eller hatat.
Marie von Ebner-Eschenbach

Kärlek är stimulans för hjärtat under samtidig lokalbedövning och förståndet.
Sacha Guitry

Vi tror alltid vår första kärlek är den största och att den sista är den första.
G.J Whyte-Melville

Lev i nuet, för det är dedt enda ögonblick du har.
Deepak chopra





Ugglan är ute

I går vart med middag på skutan, vilket var trevligt. Sen gick vi hem till Peter och kollade på schlagern. Men ugglan åkte ut i går och den okända Sonja gick vidare, hur det nu kunde komma sig. Uggla var bäst och är bäst så enkelt är det. Kvällen vart inte mer händelserik än så.

Vaknade 05:30 av att väckarklockan ringer, Härligt då var man pigg och glad. Det tog ett tag innan jag insåg vad ljudet kom i från. Sen var det bara att försöka somna om, lättare sagt än gjort utan kuddar eller täcke obekvämt kvar det. Men var alldels för trött för att göra något åt det.

Nu sitter jag och väntar på att Peter som är bakis som han alltid blir, ska bli klar så att vi kan åka. Vi ska nog åka över till Bror och Anni och ta med Doris så att hon får hälsa på Tisen. Roligt och se hur de reagera.


Äntligen

Kom nyss hem från Kista galleria, var länge sen jag var där. Jeansjakten fortsatte. Efter 3 timmar då jag säkert provat över 30-tal jeans verkade de hopplöst. Men gick in på Salt och tog första bästa Acne jeansen och de satt kanon. Så vart ett par nya Acne jeans. Även en svart trenchcoat, nu blir mamma glad för då kan hon få min beiga.

Ska snart hoppa in i duchen och fixa i ordningen för kvällens bravader. Tjingeling.


Återkommer med bilder i morgon :)

09:00

Har inte bloggat på ett tag, bloggen har varit så dum. Men nu verkar det funka. Fredagen vart lugn, ändrade planer. Men endå rätt skönt. För jag var så trött, börjar bli sjuk igen =/ ont och svullen i halsen. Tur att man kunde lugna halsen med glass.

Kollade på Let´s dance, dock tyckte jag att Lasse skulle åka ut, menar han vill ju det. Inte Anna Sahlin.  Sen somnade jag så nu sitter jag här klar vaken när alla andra sover.

Var och letade jeans igår, vilket verkar helt omöjligt att hitta. Det finns inga jeans som passar. Det spelar ingen roll vilken model om det kostar flera tusentals kronor eller 500. Vad är det för fel på mina ben? Eller är jag för kräsen?
HIttade så fina Replay och Tiger Jeans men det satt så hemskt så jag undra om jag inte ska ha jeans alls. Har inga jeans som sitter till 100%. Vill ha ett par jeans som man kan ha till allt. Ett par helt vanliga jeans. Att det ska vara så svårt att hitta.

Ska fortsätta jakten på jeans idag, men det börjar kännas hopplöst!!

Du blir vad du äter

Snart är det du blir vad du äter på Tve, och idag skulle Sofi propp vara med. Ett hemskt men nyttigt program. Men vilken männsika äter som Anna skipper egentligen?! Lagom av allt tror jag är bäst. Även om kroppen mår bra att ta bort allt det feta och det söta så mår man nog inte bra psykiskt. Det skulle inte jag göra iallafall. Man äter gärna av den förbjudna frukten, eller iallafall jag.


Dagens mat intag har inte varit den bästa.

Frukost - Kellog´s special K med valnötter en hård smörgås
Fika- Kaffe en chokladboll och ett äpple
Sen lunch - Flingor igen och en smörgås



Ska nog se till att laga en ordentlig middag, men har ingen ork och så är klockan så mycket.  Vattenmelon
 skulle inte sitta fel just nu
.
179264-136






Tråkväder

Blir trött på detta slask. Skulle behöva ett par gummistövlar nu när man ska gå ut. Det är hemskt, vatten och smutig snö överallt. 

Våren är underbar men inte när det är så här. Kan inte all snö försvinna under en natt och sen när man vaknar är det tort och solen skiner. Hoppas på att plusgraderna håller i sog nu så all snö för smälta så att det inte fryser på igen.

Har inte gjort så mycket idag, inte mer än de vanliga. Varit på jobb nr 1 och ska göra jobb nr 2 nu.

Återkommer senare