Mustaschkampen



image253



Idag är det final och alltså sista dagen att rösta, så nu passar jag på att göra lite reklam. Gå in på http://www.aftonbladet.se/mustasch/utmanarkamper?select-contest=Kandiskampen

En kan inte göra allt, men alla kan göra lite..

Inte mycket till bloggande blir det..

Kom nyss hem, vart lite smått panik idag. Kom inte från jobbet fören 20 över 5 då en kund var sen. Var en anning trött efter ha jobbat i 10 timmar. Köerna hemmåt var inte dåliga, fy sjutton. Drog lite bussfil och smit vägar så kom hem på 45 min, woho. Men då var det bråttom, byta om, kasta i sig en smörgås och packa in hunden i bilen. Till hundsimet och hinna rasta hunden en snabbis. Simmet gick som vanligt bra, tog en avkopplande promend efteråt i natursköna Haninge.

Kom nyss hem och sitter och väntar på att maten ska bli klar, makaroner och kötbullar. Väldigt kreativt men orkar inte anstränga mig vill bara ha MAAAT! Första riktigta middagen denna vecka. Men har inte haft tid då jag kommer hem omkring 9 tiden.

Dagens mat
Frukost - Kaffe
Lunch - Sallad
Mellanmål - två mackor , päron
Middag - makaroner och köttbullar



Ibland blir man rädd

Ibland blir man riktigt rädd vad en del männsikor kan kläcka ur sig, så mkt skit och lögner. Och det värsta av allt är ju att de får allt att låta så sant när allt egentligen bara är lögn. Förstår mig verkligen inte på folk! Idioter!



Mina nya naglar..

image252
Lite suddig bild, tyvärr

Idag vart det shopping för hela slanten, drog med mig mamma för vi shoppar ungefär likadant vilket är perfa. Vart en hel del, bla mina efter längtade acne jeans. Bild kommer.

I torsdag var jag och köpte ny bil. En mörkgrå polo 00 som bara gått 4500 mil. Så nu ska jag bara gör iordning corollan och sälja den.

Fredagen hade vi grillfest på jobbet, vilket började trevligt tills vi åkte in till stan och vi bara drog runt då vi inte alla blev insläppta överallt. Tillslut sket vi i det då klockan och köerna blivit för mkt. De flesta åkte hem, men kände att kvällen inte kunde sluta så. Det vart en drink på ett mysigt ställe på kungsholmen som avslutade det rikigt bra.

Lördagen sov jag ett bra tag när jag egentligen borde varit i Norrtälje vid 9 tiden men orkade verkligen inte ta mig upp. Sen vart det lite shopping, en bikini :) Sen naglar och sen middag och bio. Såg pirates, en riktigt bra film. Vill bara se mer..

Nej nu ska jag sova.. bilder kommer när jag har mer tid, nu ska jag sova! Bye!!

Högklackat

Det är inte alltid de lättaste att gå i högklackat vet nog alla vi tjejer, men snälla ni som inte behärskar det låt bli. Det ser rent ut sagt gräsligt ut. Hem och öva i stället.

Idag smet jag en timme tidigare från jobbet, fanns endå inte mycket att göra och kände att jag behövde komma iväg. Gick och strosa för mig i Kista Galleria vilket var otroligt skönt, kunde gå i vilka affärer jag ville och stanna hur länge jag ville utan att ta hänsyn till en till vilja. Hittade två linnen som följde med mig hem. Provade även ett par Acne jeans som satt jätte bra. Ångrar nu att jag inte köpte dem, men kanske hinner på fredag annars får de bli nästa vecka.

Hemma njöt jag av solen med en härlig promenad med Zeff och sen en ridtur på Jessica med Lotta, dock var jag helt myggbiten.

Dagens mat

Frukost/lunch - yogurt.musli,banan
Mellanmål - Spirello glass, äpple
Middag - Ost och skinpaj
Kvällsmål - Jordgubbar och mjölk


Nu ska jag njuta av mina jordgubbar och kolla på pussycat dolls.

Dagens mat

Verkar gå en trend hos oss bloggare att skriva vad vi ätit om dagen så jag tänkte göra likadant. Förr var jag duktig och förde matdagbok för att verkligen se vad jag äter om dagen..

Frukost - Fralla, juice, kaffe latte
Lunch - Kyckling salad, frukt
Middag - En liten bit av ost och skinkpaj
Extra- Majskrokar

Måndag igen..

Så vart det måndag idag, dagen började lysande med att jag smällde igen garderobsdörren rakt i fejan på mig själv.

image248


Jobbat 7-19 idag så när jag kom hem vart det middag på Max, dock var jag nyttig och åt kycklinghamburgare med fullkornsbröd och bara sallad. Sen vart det mat shopping på kvantum och jag kunde inte hålla fingrarna i styr denna följde med mig hem som jag självklart var tvungen att avnjuta.

image249'

Beach 2007 , yeah right !!




Sundsvalls helgen

I fredags efter jobbet bar det av till Sundsvall, snart är de klara med motorvägen så då kommer de att gå ennu fortare upp. Jobbigt att behöva åka igenom dessa små samhällen. Men ni som har åkt norrut har säkert sett huset med alla navkapslar? Denna gång så bestämde vi att vara beredda med kameran och dokumentera det hela. Gjorde en fin liten omkörning och precis efteråt ser vi hur vi närmar oss navkapselhuset. Svänger åt sidan och det blev en ganska kraftig inbromsning. Fotade och körde vidare, 100m framför vart jag invinkad och fick mig en rejäl utskällning av gubbfan som jag körde om som tyckte att jag inte alls kunde stanna som jag gjorde. Det var inte så att jag gjorde en kraftig inbromsning precis framför honom, utan han hade gott om tid att se mig. Dålig dag kanske. Hur som helst mina bilder fick jag.

image237

image238

På fredagen övernattade vi i själva Sundsvall för att sedan bege oss ut till Vigge på lördag f.m. Stort kalas vart det, tror vi var omkring 50 pers. Mycket god mat som vi alla hade hjälpt till med alla laga. Innan middagen tog vi en promenad bort mot stranden och de andra fortsattte för att kolla på ett hus, det vart bara jag och Zeff kvar på badstranden. Det är så otroligt vackert att det inte går att beskriva eller visa på bild. Lugnet och tystnaden blir ennu svårare, men att bara få sitta där i 30 min för mig själv var värt hela resan. Slippa höra suset från alla bilar, skulle nästan kunna lämna storstaden för gott.

Kvällen fortsatte trevligt, tyvärr lite mycket karoke. En del förstod inte alla kanske inte ville sjunga och lyssna på alla hemska stämmor hela kvällen. 6-7 timmar i sträck kan bli ganska tradigt och endå tycker jag det är riktigt kul med karoke. Så för min och Zeffs del så vart det ganska tidigt och tack var väl det för halv 5 tyckte Zeff det var dags att stiga upp. Och visst var det fint att se solen gå upp men efter en kissning fick han gå in och lägga sig. 7 väckte han mig och ville ha frukost. Låg och drog mig till halv 9 och sen gick vi en underbar morgon promenad i solen. Efter frukosten bar det av hem till Stockholm.

image239

image240

image242

image243

image244

image245

image246




Norrland nästa

I morgon efter jobbet åker jag till Norrland, inte jätte långt norrut men till Sundsvall. Skönt att bara komma i väg från stan ett tag. Zeff ska givetvis med, de kommer bli mycket bad för hans del.

Ska bli skönt och avkopplande. Kameran ska med så vi får se om det blir några bilder. Men det blir ingen bloggning fören i början av nästa vecka.

Det känns som om det vore söndag. Och när man kommer på att det är torsdag känns allt mycket bättre. Men vart inte mycket till att sova ut i morse eller att det lugnt under dagen utan det har varit fullrulle fram till middagen. Måste ta mig i kragen och packa, vilket alltid är lika jobbigt för jag vet aldrig vad jag ska ha med mig.  Kan inte ta med mig någon stor väska heller då de ska få plats 4 väskor+4 personer+ 1 zeff i en bil. Trångt kommer de bli, men inte för mig för jag ska köra.

Nu måste jag prova outfits ...

Sofia dagen

Idag är det Sofia dagen, alltså jag har namnsdag. Fick blommor och choklad av mamma och pappa, så trevligt att bli lite uppvaktad såhär mitt i veckan. Underbara föräldrar. Händer alldeles för sällan att man blir uppvaktad, måste skaffa någon som tycker om att uppvakta mig med andra ord :)

Idag tittade solen fram, vart riktigt varmt och skönt när det inte blåste. Åkte och solade idag för att bättra på solbrännan, kände mig en anning blek när en viss person varit i Grekland ett par dagar. Passade även på att beställa tid för att fixa naglarna. Nästa onsdag kommer mina händer och naglar vara så fina.

Sitter och kollar på nelly.se vilket kan bli riktigt farligt för min ekonomi, har redan hittat en hel del..

Här ska jag tillbringa närmsta timmen

image236

Dagens kloka





Avsluta alltid de du håller på mig innan du börjar med något nytt








De har jag lärt mig mer än en gång vid det här laget...

Roadtrip

Vart en liten roadtrip på förmiddagen ner till Järna för att kolla på bil. Bilen var okej men inget att hurra över. Jätte söt gammalt par som ägde bilen. Gubben var väldans nervös när jag körde och gav mig order om hur jag skulle köra. Kändes som jag satt med bilskoleläraren vilket var 2 år sedan, och nej tack gubbe jag vill inte dit igen. Men de bjöd in oss och tyckte jag skulle köpa bilen på engång. Men tror jag kan få mer bil för de pengarna egentligen så blir nog inte mkt till köp.

Sen var det släkt kalas då farmor fyllde år och tyvärr kunde inte alla närvara pågrund av att de befinner sig utomlands. Men det var kul att träffa alla som kom, det var inte i går. Och farmor verkade uppskatta det jätte mycket vilket var huvudsaken. Solen tittade fram på eftermiddagen och det vart fika ute i solen. Magen svällde genast upp som en ballong. Bara massa onyttigheter idag, inge vidare jag som siktar på beach 2007.

Kvällen kommer bli lugn, trött och inte på vidare humör att göra något om ingen får för sig att ringa mig och dra med mig ut. Väntar annars på att pannan ska värma upp mer vatten för tänkte ta mig ett avkopplande bad med massa ljus och ett glas vin.

Undertiden äter jag Dumle med äpple/päron smak som faktiskt är riktigt gott. Sitter även och gottar mig på Lagerlings hemsida. Skulle inte vara helt fel med en stor etagevåning..

image235

En vanlig torsdag

Har inte blivit mycket bloggande i veckan men tiden har bara rusat iväg. Var iallafall i tisdags på c/o Stockholm men hittade inget som passade. Mycket utplockat och väldans rörigt att jag i nte fick någon lust att shoppa. Men fick iallafall en trevlig lunch inne i stan istället för samma gamla ställen i Kista.

Och i går fick jag min klänning som jag beställt, även ett par capri byxor, ett linne och en söt blus. Passade jätte bra, kommer bli fint med vita klänningen när man blivit lite brunare. Bilder kommer.
Sen var det hundsim på kvällen som vanligt gick jätte bra.

Idag kom jag i från jobbet innan 5, woho!! Åkte ner till Hammarby och tog med mig Zeff och som hittade en jätte söt kompis. Kom hem innan 8 igen. Tog en varm dusch och åt lite paj. Så nu ska jag bara göra ingenting vilket ska bli otroligt skönt. Dricka lite te, rabarber med grädde!!


Växlande väder..

Var sol i morse när jag åkte till jobbet, tänkte att jag skulle våga ha kjol men tur att jag bytte om i sista sekund. För när jag kört förbi stan började det regna. Och så har det hållt på hela dagen. Sol i ena sekunden och i andra sekunden regnar det.

Zeff var med mig på jobbet idag, och han skötte sig jätte bra som vanliga. Tanken var att jag skulle åka till C/o Stockholm efter tips från Anni men kom inte i från jobbet fören 5 då det var väldans köer vid 4 pågrund av olycka så väntade men var dock lika mycket kö endå. Så var inte hemma fören kvart i 6. Det får bli i morgon eller på onsdag. Jobbar till 7 i morgon men tänkte kanske smita i väg in till stan på lunchen.

Efter allt regn så sken solen så tänkte att jag skulle ut och springa. Men motivationen var noll så tog med mig båda hundarna och gick först en runda i skogen och sen en rask promenad runt vårt lilla elljusspår på knappt 3km. Sen knata vi från långängen hem igen, så vart en rejäl runda på 1 och en halv timme. Längtar till sommaren när jag förhoppningsvis är i så god konditon att löpningen är rolig. Finns inget bättre att att jogga en runda en tidigt morgon eller en sval sommar kväll.

Nu ska jag ta och fila mina fötter efter ett underbart fotbad.

Ballongmage..

Min mage är stor som en ballong, ont och jätte svullen. Ingen anning om varför men antaglien något jag ätit som jag inte tål. Suck, blir tokig på min mage. Men ska verkligen börja tänka på vad jag äter och vad som kan göra att min mage blir som den blir. Det ser ju ut som om jag är gravid i 5månanden eller något. Kanske jag ätit lite många brownies, de vart riktigt goda. Lite knaprig ovan på och lagom smetiga innuti.

Som sagt i går var vi på Årsta golf och slog lite. Vilket gick sisdär, var ett bra tag sen det märktes men fick in lite bra teknik på några slag. Men ska ta och slå någon kväll i veckan också.

image232

image233
Helt underbart väder var det iallafall, här med globen i bakgrunden..


Idag var jag i väg till Bergholm på f.m och tog mig en tur med Stickan, sen på vägen hem då jag körde förbi Hagvägen var det full kaos. En villa stod i lågor och precis brevid stod en husvagn med gasflaskor i. Huset vart övertänt och såg inte ut att bli mycket kvar av det. Som tur av det var inga personer hemma, hörde dock att de hade kanin och katt så  jag hoppas att de han få ut dem i tid. Stackars människor som fick sitt hem helt förstört..

Sen åkte jag till Sundbyberg och sen vidare till Täby, hälsade på Madeline och Surprise. Efter det åkte vi och kollade på en golf men den var inge vidare fin och absolut inte värt det priset. Åkte besviken tillbaka till Sumpan och åt en sallad till middag. Väl hemma vart det en kortare promenad med Zeff och Dobby, ska snart sova. Ska stiga upp kvart över 5 i morgon då Zeff ska med mig på jobbet. Jippie!!



Jag är kär..

Finns inga ord..

image231

Dagens outfit

Blev ganska enkel idag..

image227
Acne jeans, top från hm och kofta från Esprit



Kom nyss hem från en fika på stan. Rikigt mysigt hade vi det och Zeff träffade många nya kompisar på fiket. Ville inte ha han lös först. Han är ganska glupsk av sig. Men det gick bra när han förstod att han inte skulle få något. Var en sväng förbi globen också för att se om det fanns biljetter att få tag i till Handbollen, jag skulle inte gå men fick följa med endå. Jätte bra träning vart det för Zeff med massor med folk och liv. Tyvärr vart det inga biljetter.

Kanske ska spela golf ikväll, riktigt nice i sådana fall. Eller spela och spela, åka och slå lite..

image229





Klännings mani..

Förut har jag aldrig tyckt om att gå i klänning. Gillar inte mina ben, men har lärt mig leva med att det faktiskt inte är något fel på dom.

Har beställt en jätte söt klänning som förhoppningsvis kommer inom 2 veckor.  Denna fast en vit.

image226

Kommer bli ett antal klänningar nu till våren och sommaren, gäller bara att hitta sådana som faller mig i smaken samt sitter bra.

Helg igen..

Denna vecka har bara rusat i väg, antagligen för att man var ledig mitt i. Men sen jag började på Hertz så tycker jag bara att veckorna flyger i väg. Dagarna som annars kändes långa känns nu alldels för korta.

Hade en jätte trevlig i kväll igår som inte vart alls så sent så i morse när jag vaknade kände jag mig endå helt okej och pigg. Åkte hem vid kvart över 9 i morse och tog en promend med Zeff som väntade på mig. Jätte skönt väder och redan vid halv 10 var det varmt iallafall i solen.

Fick hem ett litet paket från Lipton igår, som brevbäraren hade lämnat av på stigfinnarvägen i stället för här. Förstår inte riktigt hur de gick till. Men grannen var så snäll och kom ner med det till mig. Så nu sitter jag och dricker te. Deras pyramid te för först gången. Smakar likadant som de vanliga påsarna men designen är mycket sötare. Kanske ska komma in i en te drickar period igen. Te är riktigt gott. Dags att ta sig till Verner & Verner för de har så många goda te sorter.

image223



Idag blir det fika på Himmelska hundar tror jag, var ett väldans bra tag sen jag var där. Ska passa på att lämna tillbaka en väska som jag spontan köpte förra fredagen. Vart helt kär i affären men nu vet jag inte om jag gillar den längre.. Så behålla eller inte ?! Det var inte så att den kostade en förmögenhet. Men har redan ett antal väskor som jag inte använder och då kan jag lika gärna köpa något annat för pengarna.

image224



Tänkte nog ta och använda mig av min älskade chokladbok som jag fick från kollegorna på Biljardexperterna förra sommaren. Finns många goda recept och mycket tips och choklad så den rekomderar jag starkt.

image225



En bulle i ugnen

Nej inte direkt men en Paj, snart dags för middag.

image222

Charmknuttar

Bilderna från promenaden runt Gömmaren.
image212


 

image213


 

image214
Sjölejonet Zeff

 
Sen lite charmiga bilder på Anni´s lilla Dobby som också tog sig ett dopp. Vart mest Dobby bilder då jag redan visat  111 bilder Zeff när han badar och för att Dobby är så söt när han är blöt.

image215

image216

image217

image218

image219

image220

image221
Mamma och Zeff som gjorde oss sällskap på promenaden..