Julfint.

Kom hem redan 15:30 idag då jag hämtade en bil på Bilia i Segeltorp och åkte hem direkt efter, skönt då jag köat över en timme både i går och i måndags innan jag var hemma.

Hade två val när jag kom hem  julhandla eller ut och springa. Svårt val, njaaa..  Hinner inte träna något mer resten av veckan förutom helgen och julhandla kan jag göra fler gånger. Dock kom jag på att jag skulle handla julpynt till kontoret så jag kan julpynta de innan helgen. Tog lite längre tid än jag tänkt mig men och när jag kom ut var gatorna helt snö täckta. Ska snart bege ge mig ut på en springrunda som kommer bli en anning hal. Efter det blir det promenad med Zeff, äta och duscha innan Bonde söker fru börjar kl 20:00.

Skriver mer sen om jag hinner och inte har halkat omkull då jag inte har några broddar att sätta på skorna, halt =/

Hur du ber en man att göra någonting.

Kom alltid i håg dessa fem viktiga regler när du ska be en man göra någonting.

1. Kolla först så att han är vid medvetande innan du går vidarfe till övriga punkter, som annars är bortkastade.

2. Var kortfattad! Begränsa din tjatharand till max två, tre timmar.

3. Som straff när han vägrar samarbeta kan du köra hans fjärrkontroll i mikron 45 minuter. Rotera den sedan ett halvt varv och kör den sedan 35 minuter till. Gå ut om du inte står ut med stanken.

4. Krascha hårddisken på hans dator och lägg sportsidorna på botten av fågelburen.

5. Belöna honom för samarbetsvilligt beteende. Laga något som inte kräver att man först måste forcera en förpackning som får Kumla-anstalten att framstå som öppna förskolan.

Loverboy.

Lika snygg på bild som i verkligehet.

image553

image554


Fortsättning söndag..

Efter julshoppingen som för övrigt gick över förväntan vart den middag hemma hos Peter för att fira Tina´s födelsedag.
Massa god mat och tårta ännu en gång, hur ska detta sluta?! Kvällen avslutades med Sing star.

image552
Söndagens Outfit.

Fredag, Lördag, Söndag..

Fullt upp hela helgen så helgen bara flög förbi, ifo som alla helger gör numera. Vart dock en ganska stillsam helg.
Bio på fredag då vi såg SAW 4, som bara blir sjukare och sjukare men har man sett de 3 tidigare finns inget annat val än att se nr 4. Sen att det börjar med att de tog ut hjärnan och magen på en person. Eller hur de slaktar ennu fler personer på fler sjuka sätt kanske inte direkt är det man vill se, eller iallafall inte jag så vet egentlgen inte varför jag går och ser dessa filmer. Kanske faller för grupp trycket.

Lördagen var helt underbar med sol hela dagen. Lång promenad med Zeff på F.m, innan det var dags att åka ut till Värmdö till kusinerna på kalas.

Det var Felicia och Dexter som fyllde år, fullt hus och liv. Och mycket sötsaker bjöds de på. Åkte hem runt 5 medans de andra var kvar sent in på kvällen. Kvällen för min del fylldes av Sing star såklart, efter att Zeff fått sitt. Han kunde tyvärr inte följa med då han vart dåligt och därför fick jag åka hem tidigare. Har blivit beroende av det där jäkla Sing star, numera sitter jag hellre bänkad framför play station än en utekväll på stan.

Söndagen bestod av lite julklapps shopping, betade av en hel del och slog in dessa. Känns skönt att äntligen ha börjat och inte behöva ta alla samtidig och i sista sekund.

image547
Dexter , Sandra och lilla Felicia.

image548
Vi lite större "barn" fick sitta vid stora bordet.

image550
Söta Flisan och moster.

image551
Bjuder på en bild på mig själv också, vet inte om jag vågar lägga in bilder på de andra ;)


Sovmorgon.

Hel grym kväll i går med Lasse, kunde inte ha blivit mycket bättre. Hoppas på att det blir till nästa år igen. 

Var en aning trött när jag kom hem, med bara några få timmars sömn natten innan somnade jag gott strax innan tolv.

06:45 i morse flyger jag upp i sängen och inser att jag försovit mig. 07:10 var jag på plats, riktigt bra jobbat då de brukar ta 30 minuter till jobbet annars på morgonen. Måste ha stängt av väckarklockan i sömnen. I helgen ska jag investera i en ny bättre väckarklocka.

Over and Out!

Frukost tajm.

30 minuter till nästa kund, perfekt tillfälle att passa på att äta frukost. Och frukost ska de bli. Te och smörgås.

Var en anning segt imorse, vart inte mycket till sömn i natt. Höll på att somna i bilen på väg till jobbet, inte bra. Men i kväll är det Winnerbäck på Annexet, så det är bara att ladda om. Ska bara överleva arbetsdagen också...

image543


Friggs.


Dessa söta tabletter ska hjälpa mig att komma i balans.
Består av 21 rosa små påsar med 4 tabletter i vardera.

image542

Grått och Trist.

Äntligen hemma igen, var hemma strax innan 5 från jobbet. Då var det bara att knyta löparskorna och hasa sig ut och springa en liten runda på 25min. Många säger att man ska ta det lugnt när man inte känner sig ok men att sitta hemma känna sig tjock blir man inte frisk av. Hemma igen var det bara att klä på sig igen och gå en promenad med Zeff. Så himla tråkigt väder, allt blir så skitigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till Apoteket och hämta ut mitt recept. Bra att Apoteket här i Kungens kurva har öppet till 20:00 alla vardagar, apoteket brukar annars inte ha så bra öppetider.

Kaffe eller te?

Då min mage sagt sitt hade jag inte mycket tillval än att dra ner på kaffet. Bort med morgon kaffet som nog var den största boven då de vart på fastande mage. I stället får det bli te numera på morgonen. Grönt te med smak av frukt, ja nästan lika gott som en bra Cafe Latte....

I väntan på kunderna har man ganska mycket tid över att surfa, efter att ha kollat allas bloggar, facebook och aftonbladet blir det ofta sidor där kläder kan inhandlas.. räcker bara med 2-3 klick och vips så har man ett paket på posten några dagar senare.


image541
























Julen närmar sig..

Julen närmar sig med stora steg, och jag bara ser på med fasa. Ser inte fram i mot julen då jag bara ser stress och besvikelse. Visst brukar våra jular vara bra, fira med familj och släkt. Men vägen dit är lång. Alla dessa julklappar, har köpt 0 julklappar och har ingen anning om när jag ska hinna eller orka. Har inte ens en susning om vad jag ska handla..

Tänk om man kunde hoppa över alla julklappar så alla kunde släppa julklappshysterin. Vilken lättnad för de allra flesta. Visst har det blivit bättre på senare tider när man blivit äldre, men har aldrig förstått det här med att ge bara för givandets skull. Mår bara dålig av tanken.. önskar ibland att julen bara var över, och den har inte ens börjat. Suck.

image540


Då var det måndag igen.

Då sitter man här igen efter 2 dagars ledighet och har hela 5 nya arbetsdagar att ta itu med. Solen skiner iallafall över huvudstaden, måste vara lite posetiv i det hela. Men ärligt så måste väl de allra flesta hålla med om att måndag är den värsta dagen på hela veckan.

Hann inte skriva många rader, för nu måste jag jobba...


Inte mycket till gjort.

Denna helg har det inte blivit mycket gjort. Ont i hals och kännt mig allmänt trött i hela kroppen. Vilket satte stopp för allt det roliga och sängen vart mer lockande.

Fredagen bestod av en kväll med massa glass för min onda hals och nerbäddad i sängen. Kollade på filmen Hata Göteborg. En rikigt B film utan direkt handling.

När jag vaknade på Lördagen omkring 10 så tittade solen faktiskt fram en anning så tog med mig Zeff ut på en lång promenad i skogen. Dagen bestod av hjärngympa på Tom tit. Lika roligt fortfarande som när man var barn. Vilket även märktes på föräldrarna som nästan verkade tycka att det var roligare än barnen.

Vart en lugn kväll som avslutades med att kolla på fotbollen, somnade dock efter ett tag var inte mycket att se. Svergie hade inte mycket till chans.

Söndagen har hitills bestått av en lång promenad med Zeff och lite städning här hemma. Sen har det mest blivit lugnt och dagen kommer nog fortsätta så. Tänkte eventuellt åka förbi Stadium då de har 20% denna helg för clubmedlemmar. Tänkte kolla efter lite nya löpkläder och skidkläder. Inte långt tills det är dags för fjällen.

image538
Fjällgänget 2007

image539
Linnea, Jag, Emelie

Snö och mer snö..

Vilken morgon, snön bara öser ner här på Bromma. Var precis och köpte mig en Kaffe och sitter nu och väntar på kunderna, som ska komma med planen som har blivit försenade pågrund av vädret. Synd att snön försvinner lika fort som den kommer bara.. Slask och mer slask..

Fasar för att jag måste gå ut i de kalla om en stund, men har rustat mig med tjockjacka, mössa och vantar. Så jag ska nog överleva.

Efter jobbet ska jag iväg och fixa naglarna, skönt för det är verkligen på tiden. Blir nog franskt idag och rött nästa gång till julen. Blir eventuellt en runda i spåret om vädret har lugnat ner sig, annars blir det nog bara en promenad med Zeff. För att sedan krypa ner i sängen efter en varm dusch.

Vinterland.

I går natt när det var dags att bege sig hem kunde jag knappt tro mina ögon när snön föll ner över Stockholm. Kunde ennu mindre tro mina ögon när jag vaknade i morse och snön låg kvar. Vart en lång och härlig promenad i skogen med Zeff som var mer än galen idag.

Sen vart det en vända till Kungens kurva då jag inte orkade bege mig längre bort än så. Vart lite nödvändig shopping och även lite onödig shopping som de två topprna som följde med mig hem. Annars blev det strumpor, vantar, tjocka sockor och ett par jätte söta tofflor. Självklart även present till pappa, som han nog kommer bli glad över i morgon. Glöm inte bort era pappor i morgon på fars dag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och leta igenom garderoben för att hitta något passande till i kväll.

image536

image537


Att leva.

Steg upp 05:30 och nu är klockan snart 20:30 och de enda jag har hunnit med är att jobba, jogga 5km, äta, snart duscha, kolla på tve och sen är de dags att sova och göra om samma procidur igen och igen och igen...

Ska livet vara såhär eller när ska jag börja leva?!...

Vad är att leva?!

image535


Torra händer?!.

Har ett jätte bra tips på för att få babylena händer på nolltid.

Salt från döda havet, som du pilar bort all död hud med och sedan smörjer in händerna med en helt underbar kräm. Går självklart att använda på hela kroppen, dock ej ansiktet.

image533
Salt från döda havet och bodybutter från Dead Sea Cosmetics Premier, 600:- Paketpris för båda.
Finns även andra helt underbara produkter. Kolla in deras hemsidan.

www.deadseapremier.com.au