Storstädning.

Vart en storstädning bland mina smycken nu på kvällskvisten. Rensade bort en del obetydliga smycken som jag aldrig använder och la fint in de allra flesta i smyckesskrinet (Som jag fått av Bror och Anni). Smycken är något jag verkligen är slarvig med. Har säkert tappat bort smycket för 1000-tals kronor. Har börjat få ordning vilket gör att det är mkt roligare att använda smyckerna.

Förut använde jag alltid smycken men har de senaste året avtagit och jag har haft samma smycken på mig jämt. Mina ringar, mitt armband, halsband och örhängen allt i guld. Det funkar alltid men känns en anning små tråkigt. Tänkte att de skulle bli lite ändrig på det och tänkte investera i lite nya roliga och trendiga smycken.

image503


Jag gillar när smycken är personliga. Har fått jätte mycket fina smycken från min farmor. Har en favorit för tillfället och det är den här stenen som farmor har målat. Enkel men betydelsefull.

image504


Bild på den återfunna katten..


image502

Den som letar den finner...

I går var jag och Linneá en sväng förbi Barkarby, vart bara en kort visit där då det var alldeles för mycket folk. Vi åkte vidare och tog en snabbis i Kista, tyvärr lika mkt folk där men varför förvänta sig något annat när det är helg efter löning och dessutom dåligt väder.

Jag handlade lite nya underkläder. Två nya behåar med matchade trosor och jätte söta boxertrosor. Sen även lite kläder till jobbet. Vart även en hel del välbehövda saker, shampoo, mousse, rengöringspaddar, vantar och strumpor.

image500

Åkte förbi BrommaZoo påväg hem och passade på att köpa nytt plaque off och glucosamin till Zeff. Katterna fick även ett varsitt nytt halsband.

Idag tog jag mig en rensing i den överfulla skogarderoben på jakt efter lite fynd. Hittade två av mina stövlar sen tidigare och passade på att putsa upp de, så nu har jag två till stövlar att använda som jag helt hade glömt bort.

image501


En lite halvgalen kväll och en ljuvlig morgon..

Trevligt och ett riktigt gott skratt fick man iallafall i går. Vi började med middag på skutan som sedan följdes med livemusik och dans. Rolig att man kan ha så trevligt på Segeltorps kvarterskrog. När folk började klä av sig och dansa, ja de tog nog priset. Kvällen avslutades ganska tidigt, vid 2 var jag hemma. Vilket jag tackar för idag.

Sov väldigt oroligt i natt och vaknade flera gånger av att jag drömde mardrömmar. Låg och drog mig länge idag..  Vart en härlig promenad i skogen med Zeff. En perfekt start på dagen i detta underbara höstvädret.

image498

image499
Biffiga Zeffler njuter av promenaden.

På med löparskorna och spring..

På med löparskorna och spring. Det var de enda som jag försökte focusera på vägen hem i köerna efter jobbet. Hem direkt och byta om för att sedan bege sig ut i skogen på en 30 minuters jogging tur. Kändes riktigt bra idag. Sen var det bara hem och byta om igen och ta med sig Zeff ut på en långpromenad i det underbara höstvädret.

Så efter lite mer än 90 minuters motion idag känner jag mig nöjd, plus att en hel del spänningar har släppt. Var förbi ICA och hämtade en litet paket innehållande en klänning som jag väntat på länge nu. Satt riktigt fint på, en med halvlånga armar och är av de tjockare slaget.

Resten av kvällen ska jag spendera antingen i soffan eller sängen då det är flera bra program på tve i kväll.

image497


TACK..

Ibland händer mirakler, sådana saker man aldrig trodde skulle hända. Speciellt inte när man första gången var så tacksam och att de händer en gång till, hur stor är den chansen. Finner inga ord, TACK!!

Polis 2010

Nu ger jag upp alla dessa Beach 2007 eller ja nu blir de då 2008. De skiter sig endå alltid till slut. Nu siktar jag högre.
Polis 2010 är mitt nästa mål, alltså att komma in på polishögskolan hösten 2008 och då ta examen 2010. Vi får se hur de går. Ska snart dit och göra svenska provet...igen..

Kom nyss in från en svettig tur i skogen, vart ynka 3km idag också. Men det får räcka tills jag kommit igång igen. Ska ta och hoppa in i duschen och sen bege mig ut på en långpromenad med Zeff i det underbara höstvädret.


Höst.

Nu är det verkligen höst ute. Löven har börjat gulna och falla av träden, kylan biter på en. I morse var det riktigt fint höstväder när solen sken. Passade på att gå en långpromenad med Zeff som åter börjar få all sin energi tillbaka nu när det inte är lika varmt om dagarna.

Kom hem och funderade på vad jag skulle göra, har ingen ro att ta det lugnt. Så tog på mig löparskorna och gav mig ut i spåret. Vart dock ingen lång runda 3km men de räckte gott och väl. Gjort lite sysslor och tagit mig en välförtjänt lång och varm dusch.

Känner att det börjar krypa i kroppen av att jag måste göra något så ska eventuellt följa med på visning på hus om en timme. Har även funderat på att flytta, ja inte så långt utan till andra sidan allrummet. Större och fräsht med nytt.

image496



Bloggtorka

Idag vart det en runda på stan med Linneá. Hade lovat mig själv att inte handla mer denna månad, lättare sagt än gjort. Vart dock bara svarta benvärmare, svarta strumpbyxor och ett svart linne. Tiden bara rann i väg och vart lunch på John Chris som bestod av en allt för stor smörgås, hallonpaj och självklart latte. Funderade på om jag skulle hämta ut mitt andra beställning som kommit med posten men de får nog vänta.

Kom hem vid 5 och kollade på andra halvlek av fotbollen. Halvkonstig match men som slutade som den skulle med vinst till Hammarby. Promenad i blåsvädret med Zeff i skogen och nu återstår det och se vad som blir av lördagskvällen. Tjingeling!!

Bra dag.

Om man bortser från hur jag kände mig i morse har dagen varit riktigt bra. Gårdagen vart inte riktigt som jag planerat, att jobba mellan 07.00-20.30 är ingen hit så allt som var planerat var bara att skippa. Men idag var jag hemma starx efter 4 då jag tog mig ut i spåret och sprang 30min det var tungt idag, halt och lerigt. Efteråt var det bara att ta på sig gummistövlarna och ut knata en timme i skogen med Zeff. Vilket alltid känns så skönt efter att man sprungit.

Till middag vart det kycklingsallad, igen då jag åt de till lunch också. Nu ska jag bänka mig framför teven då det är 3 avsnitt av Top model i följd varav de sista är finalen som inte går att missa. Kort och gott inget speciellt som hänt!

Ibland..


Ibland vill man bara sjunka genom jorden och försvinna. Speciellt en måndag morgon..

Mys.

image495
Hade vart trevligt med sällskap...

Klippt

image494

Helgresumé

Fredagen bestod av jobb mellan 07-19.30, Zeff var med på jobbet och skötte sig som vanligt utmärkt. Trötta var vi när vi kom hem strax innan åtta. Tacos till middag och sedan en snabbdusch för att sedan iväg och bowla. Hade gärna gått ut och dansat men var kul att bowla, speciellt då jag hade turen på min sida och vann båda gångerna. Kom hem i skaplig tid och somnade bums. 

Lördags förmiddagen gick åt att städa och gå igenom alla kläder i klädkammaren, hela 3 stora pappkassar med kläder plockade jag bort som jag inte använder längre. Och då var det inte länge sen jag rensade. Helt otroligt, kläder som jag inte använt mer än en gång och undrar hur jag kan ha köpt. Mycket pengar man slänger bort på ingenting.

Kvällen vart som planerad fotboll och seden.Huddinges nya innehak O learys (fd Melles). Nog enda O learys man får köa till för att komma in. Fullt med folk och många bekanta ansikten, vilket inte alltid är posetivt.

image489

Söndagen vart en anning seg. Sov läänge vilket var overhört skönt. Vid halv 12 bestämde jag att det nog var dags att ta tag i dagen så tog på mig mina otroligt fula illgröna gummistövlar och knallade ut i skogen med Zeff i ca 45 minuter. Blött och regnigt men jag vaknade iallafall till liv. Väl hemma bytte jag om lite snabbt och åkte och solade. Åkte sedan till Rinse för att se om de hade tid för klippning. Vänttid på 1 och halv timme. Åkte till Kungens kurva och inpulshandlade 4 par nya skor.

image490
image491
image493
Åkte tillbaka till Rinse och Bobby klippte mig vilket vart bra som vanligt, ingen stor förändring. Bild kommer när jag har fotat. Har fått nr 5,6 och 7 av Gossip Girl nu så har en del att göra. Ska tända lite ljus och mysa i sängen med mina älskade böcker. Känner dock att magen börjar kurra, kanske dags att äta något. Tingeling!!

Eller?!

Jag har hört att ungnspannkaka med sylt är bra om man vill gå ner i vikt. Så jag bytte ut nutrilett mot en nybakad ugnspannkaka. Inte så svårt val :)

image488



Loverboy.


image487



Redan.

Har hela dagen fått för mig att det är tisdag, så vart rätt förvånad när jag kom på att det faktiskt redan är onsdag. Skönt bara två dagar kvar till helg. Hade tid för att fixa naglarna idag hos Carro. Vill lysa lite i höstmörkret och är trött på franskt så de vart korallrosa. Me like. Bilden gör verkligen inte färgen rättvis. Den till och med lyser i mörkret.

image483

Efteråt vart det en härlig promenad i de friska vädret med Zeff i skogen. Vart verkligen sugen på att springa men tiden höll inte med. Har inte hunnit springa en enda dag denna vecka, hinner varken i morgon eller fredag. Men till helgen blir det nog både lördag och söndag. Mina löpskor som jag köpt måste göra lite nytta. Var iallfall duktigt att jag åt nutrilett och fruktsallad till middag.

image484



Hundsim

Så var det tisdag och hundsim. Inte nog med att man var helt dygnsur efter dagens regnade. Vart precis torr tills Zeff skvätte vatten över hela mig. 25minuter utan flytväst då får man plaska runt. Duktiga Zeff.

45 minuter hem och 45 minuter till simmet. Jippie. Dessa köer och detta regn.

image482


Äntligen.

Nu är det bokat.

Fredag 12 obtober 06:50 lyfter planet från Arlanda.

image481


...



Igår var en hemsk dag.

Det är bara att svälja, resa sig upp och kämpa.

Forza Bajen.




Helgen

Varit lite bloggtorka de sista dagarna, har ifo inte hänt något speciellt så har inte funnit så mkt att blogga om. Fredagen bestod mest av jobb till halv nio, sen hem äta för att sedan somna klockan 10.

Lördag
Vaknade kring tio och var jätte sugen på fattiga riddare så fattigare ridare fick det bli i vårt halvklara kök.
image472
Gillar minen

Åkter därefter och handlade proviant till kvällen och vart en hel del andra affärer. Så roligt nu när alla höstnytt börjar komma in. Jag gillar inte hösten, men alla tjocka, stora och mysiga kofter får mig att längta tills det blir lite kallare.
Vart lite små shopping på Esprite och H&M.


Två första är från Esprite, resten HM

Kvällen fortsatte sedan med middag hemma hos Veronica för att sedan hamna på Patricia, där det var alldeles för mkt folk. Gick knappt att dansa, utan blir mest att man står och knuffas. Men roligt hade vi. Kvällen avslutades självfallet på mc donalds innan det var dags att hoppa in i taxin hem.

Söndag
Idag mår man som man förtjänar efter igår, men de var de absolut värt. Har inte hunnit med så värst mycket då jag inte kom ur sängen fören efter 12. Trycka i sig en macka för att sedan ta tag idagen. Har varit på Biltema och handlat stödhjul och lampor till trailern. Bilen har äntligen fått en ny atenn också eftersom någon snodde min gamla.
Skulle tagit mig an min klädkammare och rensat ut men de får blir nästa helgs projekt, har ingen ork för det idag.

image479
En del av min klädkammare, mest kaos av allt. Har iallafall tagit upp allt från golvet.

image480
Bjuder på en idolbild på mig själv, dagen efter ofixad och med en tradionell Sarah min.

Nu ska jag beställa lite kläder, mer myskofter till mig.

Over and out!

DERBY I MORGON