Rosa Bandet.

Glöm inte ROSA BANDET GALAN som pågår just nu på TV3 fram till klockan 22 i kväll. Och glöm inte att skänka pengar. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra mycket.

image532




Vill ha.

image531

En stor sminkbox att lägga allt mitt nya smink som jag ska köpa nu när jag bestämt att allt de gamla ska bort. Blir storshopping på smink den kommande tiden. Tänkte jag skulle unna mig en sminkurs nu till hösten och se vilka färger som verkligen passar mig. Ska försöka jaga färgoteket igen för en färganalys, vilket ska bli jätte spännande.

Underbara människor.

Åkte till jobbet tidigt som vanligt, men hann inte vara på jobbet särskilt länge innan det var dags att bege sig till polishögskolan för svenska prov. Med några ynka poäng från godkänt åkte jag tillbaka till jobbet, arg på mig själv. Men det är dessa förbannade ord som ställer till det. Men nu blir det till att läsa ordkunskap och lösa korsord.

Bara en halvtimme efter att jag var tillbaka på flygplatsen dök en helt underbar äldre herre upp, han förgyllde verkligen dagen. Vad trevliga och goa människor verkligen kan göra mycket. Han tacka så mycket för att jag varit så trevlig och hjälpsam och att vi varit så lättsamma att ha att göra med. Tycker att det är en självklarhet, men blir så glad att få sådan positiv kritik. Tycker bara synd om alla dessa sura typer som tycker att allt man gör är fel och är allmänt otrevliga jämt och sändigt.

Tog mig hemåt och fixade en del saker för att sedan bege sig ut i spåret. Vart bara ett lugnt varv efter att ha legat på latsida nu i 1 och halv vecka. I helgen ska jag köpa stava och ut och knata vid sidan om löpningen.

image530

La Manga.

image517

image518
Stranden vid lägenheten som vi hade till största del för oss själva.

image519

image520

image521
Kanalen mellan "insjön" och stora havet, vårt hus till vänster.

image522
Utsikt från balkongen.

image523
Utskikt över båtklubben från andra balkongen.

image524
Medelhavet.

image525

image526

image527

image528

image529


Back in town.

Trodde att jag drömde när klockan ringde i morse, men det vara bara att hasa sig upp i mörkret, sätta sig i bilen och bege sig till jobbet. Var meningen att jag skulle vara pigg och utvilad men kände mig tröttare än någonsin. Lördagen tog nog ut sin rätt iallafall. Men överlevde första jobbardagen efter semester som nu är slut, men inte lång till jul då man får några fler dagar ledigt. Visst har jag ett positvit tänkande?!

Skyndade mig hem efter jobbet till två glada hundar. Vart en lång skogspromenad och hann precis tillbaka innan det blev mörkt. I kväll blir det tvekväll då både Cityakuten och Prison break börjar, vilket ni inte får missa.

image516


04:30

Då var det snart dags att åka. Ska bara packa ner det sista och säga hejdå så är jag redo. Knappt så man han somna innan man skulle upp. Well well, det ska nog gå bra. Ciao!!

Packat och klart.

Ja då var det mesta packat, men alltid är det något man glömmer. Huvudsaken är att pass, biljett och kontokort kommer med. Resten går att köpa i värsta fall. En anning nervös är man, är nämligen flygrädd och börjar undra vad jag gett mig in på. Har flygit så många gånger nu att jag inte borde vara så rädd men känns som om rädslan kommit mer och mer. Hoppas det går bra, som tur är bara flygturen 3timmar lång.

Kom nyss hem från Marie som bjöd på middag, skönt att koppla bort tankarna från flygningen ett tag. Är alldeles för mätt nu, ska alltid lycka proppa i mig för mycket mat.

Vart en enkel mysoutfit med en lång tröja, strumpbyxor, tjocka strumpor, stövlar och tjocka kappan. Behövdes i detta höstrusk.

image515


Nu är det dags att göra klart de sista och sen krypa i säng för att i morgon ringer klocka 03:30.

Jag hoppas även kunna ha tillgång till internet nere i spanien så jag får läsa på Niki´s blogg att allt har gått bra. Men Niki om du läser detta kan du väl kanske skicka ett sms och säga hur allt har gått :) Jag har hållt tummen!



Pina Colada

Inte mkt till bloggande har det blivit men vad ska man skriva?! Har ingen inspration, ingen ork, ingen lust med något just nu. Men bara i morgon kvar, för på fredag flyger jag till varmare bredgrader. Ska inte göra mer än vad jag verkligen behöver, försöka ta det lugnt och komma hem pigg pch glad.

Om allt går som de ska, kommer jag nog att sitta på en mysig uteservering om ca 48timmar och njuta av en Pina Colada.

image514

Blir nog inget mer bloggande innan. För i morgon blir det först jobba, stallet och sedan är jag borbjuden på middag. Har som tur nästan packat klart, brukar annars vara ute i sista sekunden.


Djurens och kanelbullens dag..

Vilken morgon, kallt som sjutton, fick till och med skrapa bilarna i morse. Tack för att tjocka jobbjackan som kom i går, kunde inte tajmat bättre. I går skrattade jag nästan när de sa att vi skulle börja byta till vinterdäck men idag har jag ändrat mig. Snart kommer den där kaosdaagen då första halkan kommer. Jag hoppas att det kommer när jag är långt i från kalla Sverige. Vill säga om nästan 1 vecka.

Idag är de då Djuren och Kanelbullens dag. Har hunnit äta en bulle redan som Anders bjöd på. Sen står de och delar ut bullar och kaffe här på flygplatsen. Mkt trevligt!! Sen tycker jag att vi ska tänka en extra tanke på alla de djuren som inte har de så lätt. Ska krama om alla djuren där hemma lite extra hårt när jag kommer hem.


Då var det dags igen.

Idag kom kallelsen från polismyndigheten till svenska provet. 23 oktober är det dags. 3 dagar efter att jag kommit hem från La manga. Så förhoppningsvis kommer jag vara utvilad och ha ägnat tid åt att plugga på semester för denna gångt ska jag verkligen satsa järnet.

image513


Onsdag

Dagen har bestått till största del av jobb. Vägen till jobbet vart iallafall något som inte liknade vad den brukar. En lastbil hade läckt Diesel på E4 vilket bidrog till långa köer. Då jag redan kört förbi de vanliga smitvägarna innan jag såg kön provade jag en ny, genon axelsberg.. vilket gick sådär.. slutade med att jag körde vilse. Men som tur var jag ute i god tid så var på jobbet 07:05.

Väl hemma vart det en spring runda i skogen på 30 min, följd av en rejäl skogspromenad med hundarna på dryga timmen. Nu efter en välförtjänt dusch blir det bonde söker fru och Top model sthlm.

Uppdatering.

Hemma igen med två nybadade hundar, Dobby fick sig en dusch medans Zeff simmade så nu luktar båda hundarna godis. Senare blir det öronrengöring, smörning av tassar och strumnpor på för Zeffs del.

image510

image511


Vart en mycket enkel middag bestående av skink och svamp omelett.
image512

Nu ska jag bänka mig framför tven och kolla på Desperate housewives, duscha, ta hand om Zeff och SOVA!


Hemma.

Äntligen hemma från jobbet, trodde aldrig att jag skulle komma upp i morse. Tog mig inte upp fören 10 över 6 då hade klockan ringt i en timme. Höll på att somna vägen till jobbet, inge bra. Men kom i tid iallafall. Dagen har flytit på som vanligt..

Blir en snabb sväng om med klädbyte för att sedan ta med sig hundarna ut i skogen (Vi har fin besök av Dobby denna vecka) Och sedan blir det hundsim för Zeff dels, Dobby får nöja sig med att titta på :) Så dags att sätta fart för om en timme bör jag vara på väg mot Haninge med tanke på köerna i södra länken.


En grönvit förlust..

image509

- Ingen komentar

Produkter jag inte klarar mig utan..

Har några hudprodukter som används dagligen och som jag inte skulle klara mig utan. Har en riktigt problem hy och har nog provat flesta produkter i alla prisklasser.

Kan inte använda mig av parfymer, starka krämer eller för mycket smink på kroppen då får jag genast utslag. Kan heller inte avvända mig av alla typer av material i kläder . Och mitt yttre talat oftas för hur mitt inre mår.

Det är något man får leva med och lära sig bekämpa, här kommer mina bästa tips för att hålla problem hy i topp.

image505
Gillar verkligen Aco´s sortiment, brukar använda deras djuprengörande clening gel på rygg och bröst där man oftast blir fet. Billigt och bra, finns att köpa på apoteket. Även deras acnelösning, svider men torkar ut.

image506
MD formulations är nog absolut den bästa rengöringskrämen, har tidigare köpt på centralbadets shop men kommer nog att beställa från nätet nästa gång. Om ingen har förslag vart man kan köpa i sthlm?

image507
Dessa underbara rengöringsservetter, tar bort orenheter och återfuktar och luktar dessutom jätte gott. Man känner sig genast mycket renare och ska börja använda dessa på jobbet som en uppfräschare under dagen.

image508
Använder allt för många olika sorter krämer, lite vad jag känner för dagen. Men inget slår Nivea Body för dry skin till benen.  Mycket fet men går endå fort in huden.