Slut på det roliga.

Så var man tillbaka till vardagen och tillbaka till jobbet. Kunde inte somna i går och låg nog vaken till omkring 2, så när klockan ringde 05:30 så var jag en anning trött. Men bara att palla sig upp och dra på sig mjukisbyxorna för det är sådana jag kommer bo i den kommande veckan pågrund av tatueringen, så ni vet varför jag alltid går i mysbyxor.

Idag efter jobbet blir det stallet, känns som en evighet sist jag var där. Och i morgon är det redan fredag hur underbart är inte de. 

Hoppas snart på att min kollega vill dyka upp då jag tror att det snart är dags för morgonkaffe.


Märkt för livet.

Då var de gjort, de jag velat göra länge nu. Vart bättre än vad jag förväntade mig och är jätte nöjd. Gick snabbt och gjorde ont till och från men hade ställt in mig på värre smärta. Men det var värt allt besvär, nu sitter den där och kommer gör de resten av livet. Fick de som tidig födelsedagspresent av mamma och pappa. Love <3

image685
Svullet och lite kladigt runt om just nu, kommer bli gråare på kanterna och smälta in bättre med huden.
Sitter på vänster sida av magen.

Fika.

Hämtade P och E i Fruängen och släppte av E för att sedan åka till Segeltorps bageri och köpa lite färskt bröd. Satte på lite kaffe och gjorde två goda smörgåsar till mig och P. Gott med lite eftermiddags fika. Nu kollar vi på Simpsons och snart är det dags för Zeff att få mat och sedan en promenad i det regniga vädret. Inge vidare händelserik dag, har iallafall nästa gjort klart i klädkamaren och hängt lite tvätt. Men skönt att bara få ta det lungt och ladda inför jobbdagen i morgon.

image684



Dagen.

Idag ska jag bara ta det lugnt, tänkte pula lite i min garderob då det ligger kläder just nu överallt huller om buller. Beror lite på vad ryggen orkar men får ta lite pauser så att jag inte får för ont. Annars tänkte jag nog försöka att vila så mycket som möjligt. Ska ju til jobbet i morgon, vet inte om jag känner att jag riktigt orkar det ännu då jag inte blivit av med min förkylning och då min rygg värker. Men att gå dit och prova hur det känns och ta det lugnt tar nog ingen skada. Ska tillbaka till sjukgymnasten på fredag så får vi se vad han säger. Blir det inte bättre till nästa vecka kanske jag får sjukskriva mig ettt tag så att alla muskler verkligen får återhämta sig.

Sen när alla muskler har återhämtad sig blir den en lång tid med att träna upp dessa igen med låga vikter. Ska verkligen komma igång med träning, känns som jag sagt de ett tag nu men så mycket som kommer i mellan hela tiden. Men jag och L har bestämt att vi ska köpa träningskort och sen får vi pusha varandra.

Kanske dags att sätta i gång med garderoben, ska visa er en sak lite senare som jag gjorde i går. Jag är riktigt nöjd men de kom lite oväntat snabbt :)


Nagelfix.

Fick mina naglar fixade i går och det var verkligen på tiden, två hade gått av. Jag gör en förstärkning av gele på mina egna naglar. Har alltså inga tippar, har väldigt sköra naglar och kommer förmodligen alltid få ha förstärking om jag nu vill ha lite längre och fina naglar. Valde fransk denna gång, brukar variera lite med glitter och franskt. Går var 3:e vecka för att hålla naglarna i bra skick och det är värt varende krona då mina naglar ser för jäkliga ut annars.

Förstår inte hur ni som har så fina naglar natruligt lyckas, jag har verkligen försökt med allt. Tycker att det är orättivst och jag är grymt avundsjuk på er med långa natruligt vackra naglar.

image683



Måndag

Känns som om de vore söndag då jag inte varit på jobbet idag. Var i väg med mamma och shoppade lite, först och främst vart det födelsedagspresent till P. Men svårt att låta bli att inte handla när man hittar massor med fint man vill ha. Hann tyvärr inte gå i så många affärer då jag skulle i väg till sjukgymnasten men det blir en liten runda i morgon också.

Dagens outfit nr1.

image679 image680 image681


Besöket hos sjukgymnasten gick bra, mycket väntat vad han skulle säga. Spänd och inflamerad i musklerna och han var inte förvånad att jag har ont. Även mina kramper i benen berodde på mina spänningarna. Han klämde och kände och jag fick ett träningsprogram som jag ska försöka att följa. Även ett ny tid på fredag. Så förhoppnigsvis kan jag börja leva som en normal person igen.

Kvällen bjöd först på hundsim med Zeff och sedan middag med familjen B. Åt pasta med oxfile tills de att jag vart illamående, lyckad alltid äta för mycket. Nu är det nog dags att göra mitt träningsprogram och sedan sova.

image682
Outfit nr 2, mycket randigt blev det.

Ikea.

Var en sväng på Ikea och äntligen fanns mina nattduksbord som jag vill ha. Så kom hem med två nya nattduksbord, en byrå, korgar och lite annat smått och gott. Vi har fått i hop nattduksborden, resten får bli i morgon.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, tagit det lungt och gott och pulat här hemma. Ute med Zeff på f.m en långpromenad i det härliga vårvädret. Passade även på att njuta av vårvädret på e.m med en lite kortare promis.

Skulle gått ut och ätit idag men har ont och känner mig hängig så jag stod över. Men går ingen nöd på mig för det. Till middag blir det nämligen fläskfile och choklad mousse till efterrätt. Tänkte sedan se klart guldkompassen, orkar nog inte mycket mer.


Fredagens outfit nr2.

Kunde förstås inte hålla mig hemma hela eftermiddagen så vart en fika med latte och blåbärsmuffins. Vart en liten snabb titt i lite affärer för att kolla in vårnyheterna.

Vart middag hemma hos P´s föräldrar, skönt då jag slappa laga mat. Började kolla på guldkompassen men jag orkade inte se mer än 20 min innan jag somna.

image677

image678

Dagen.

Steg upp vid halv 9 då jag inte kunde sova längre, trött då jag sovit dåligt hela natten. Steg upp och tog en kopp av mitt favorit te rabarber. Ut och gick i det underbara vårvädret med Zeff i timme. Försökte att bara slappna av men tankarna började genast snurra om att allt jag måste göra.

Kom hem och gjorde lite gröt till frukost  men har ingen vidare matlust, skiftat mellan datorn och tven. Kommer nog bli ganska mycket bloggande från mig då jag inte har mycket annat att göra. Bara skit som går på tve och ingen film eller några serier att se.

Kanske åker förbi Ikea en sväng då jag ska inhandla två nattduksbord samt en liten byrå så jag kan börja göra i ordning i min klädkammare till helgen. Tänkte betställa hem lite nya kläder och öven ut och shoppa i veckan så måste rensa ut lite av de gamla så de nya får plats.

image676

Dagens outfit, osminkade sanningen.

Klär mig väldigt sällan i mjukiskläder, men då jag endå inte ska göra annat än att strosa här hemma så passade de ganska bra. Bortse från att mitt namn är felstavat på mina byxor.

image675

Sjuk.

Vart hemskickad i går och ska vara hemma ett par dagar och försöka ta det lungt och kurera mig sig. Dragit på mig en förkylning till råga på allt. Men förkylningen är peace of cake om jag jämför med smärtan jag har i rygg och nacke just nu. Äter smärtstillande och muskelavslappnande medecin så känner mig helt lam i hela kroppen, blir även trött och ännu mer hängig än vad jag redan är. Jätte lyckad kombination. Men ska till sjukgymnasten första gången på måndag, ser fram i mot det mycket då jag inte står ut med smärtan.

Sen har jag så svårt att bara vara hemma och ta det lungt, som tur är får jag lite hjälp av pillrerna men känner endå hur det redan kryper i hela kroppen och jag har inte ens varit hemma från jobbet en hel dag ännu. Första gången sen jag började på min jobb som jag är borta, vilket är ett år sedan.  Är bara hemma om jag verkligen måste. Men även denna gång tog det emot att gå hem. Så nu ska jag verkligen försöka att ta det lungt och inte göra mer än vad jag behöver.

image674



Shopping.

image672


Färganalys.

Idag var jag som sagt på färganalys efter jobbet. Var mycket intressant och riktigt spännande. Fick redan på vilka som var mina färger i form av kläder och smink. Jag vart vårkvinnan som ska ha varma ljusa färger. Nu så nu blir det ut och shoppa massor med nya kläder och nytt smink. Har fått ett nytt tankesätt och ideer hur jag ska klä mig. Fick även en makeup som skulle se så naturlig ut som möjligt och lyfta fram mitt ansikte och mina färger. Kanske inte syns särskilt bra på bilderna.

image673

Sovmorgon.

Steg upp vid 8 idag då jag hade tid hos läkaren 10. Gick en skogspromenad med Zeff, varmt och skönt när solen låg på. Hem och bytte och och begav mig till Segeltorps vårdcentral. Lite skeptisk var jag, då jag blivit så illa behandlad av dem innan. Men denna gång gick det bra, hon kände igenom min rygg och sa att jag var jätte spänd i alla muskler.
Har fått muskelavslappnande och ska gå på sjukgymnastik, så jag hoppas verkiligen att de kommer bli bättre.

Förkylningen är inte mycket bättre idag, ont i hals och snorig. Har inte vågat ta tempen ännu, kanske bäst att låta bli. Ska ta det lugnt nu en timme, äta lunch och sedan bege mig till jobbet. Jobbar till 19 idag och då ska jag på färganalys.

Måndag.

Måndag igen, och det var inte alls kul att stiga upp i morse. Ont i hals och resten av kroppen, kan kanske bero på att jag badade i havet hela 2 gånger i helgen. Vet inte vad jag tänkte på men det blir lätt så när man inte är helt klar i huvudet. 

Ska endå till doktorn på Onsdag så det är väl lika bra att passa på att få allt möjligt skit tills dess. Jobbar till 16 idag och sedan blir det hundsim i kväll. Resten av kvällen kommer nog att tillbringas i sängen eller soffan.

Snart dags för lunch, dagens höjdpunkt då man förhoppningsvis slipper jobba under lunchen.

Norrlandsfeber på kollo.

Trött och sliten efter helgen ligger just nu i sängen och väntar på att Singing Bee ska börja. Gårdagen började tidigt då bussen gick 10:00 från Segeltorp ut mot Norrtälje. Har varit på Norrlandsfest ute på Barnens Ö i Norrtälje. Gårdagen var fullspäckad med aktiviteter och kvällen slutade tidigt i morse. Så när klockan ringde till frukost vid 9 mådde man antaligen som man förtjänande. Haft roligt även om de kändes att jag inte rikrigt passande in Norrlandstemat.

Kom hem vid 14 idag och då var det inte mycket mer än att ta det lungt, sov ett par timmar innan det var dags för mat. Vart enkelt och bekvämt i form av Donken. Nu blir det bara att somna framför tven då det i morgon är tråkigt vardag. Blää! Men bara att acceptera läget, tråkigt vecka då man är ganska pank då det inte är lön förens på måndag om en vecka.

image668

Äntligen fredag.

Äntligen var det då fredag, länge sen jag verkligen längtade. Ifo blir det fullt upp i helgen, ska tillbringa min helg i Norrtälje. Hade tänkt att ta det lungt och sova ut men blir att stiga upp redan vid 8 i morgon. Så i kväll blir det lugnt.
Måste handla något att ha på mig till helgen samt packa så det blir att göra, ingen ide om klädval.. Men kanske får lite ideer när jag väl är ute och ska handla eller tvärtom, hittar inget som passar.

Denna vecka har varit pest och pina, ont i hela rygg, nacke, spänningshuvudvärk, tryck och ont i bröstet som gjort det tungt att andas. Men har fått en tid hos doktorn nästa vecka. Ifo vet jag nog vad det beror på, stress och sättet jag får arbeta på. Hoppas på en lösning snart för annars kommer jag nog bli tvungen att sjukskriva mig ett tag då smärtan blir värre och värre.

Vart ingen färganalys i onsdag då hon var sjuk, hoppas på nästa vecka i stället. Bara det blir av innan den riktigt våren kommer så jag vet vilka färger jag ska fylla vårgarderoben med.

Kram

Söndag och veckan.

Kom hem från dagens bravader för dryga timmen sen. Hunnit duscha då man inte kände sig särskilt fräsch. Plockat undan lite här hemma och snart dags för mat. Min mage är helt tom vid det här laget då jag inte hunnit äta sen i morse.

Senare tänkte jag nog sätta mig ner och göra lite scrapbooking, har ett kort som jag måste göra klart till nästa helg. Har köpt lite nya papper, bokstäver och fina snören så hoppas på att jag får till det fint.

Hoppas på att P bränt ner Alwin och gänget så vi kan se på den i kväll. Har längtat efter att se den länge nu, den verkar så söt.

Veckan som kommer blir det jobb i första hand. Hundsim i morgon och ska på färganalys på onsdag vilket ska bli mycket spännande. Har inte varit på de tidigare så de ska bli intressant vilka färger som de tycker man passar ihop med. Annars blir nog veckan ganska lika alla andra veckor. Nästa helg blir det stort kalas, mer än så kan jag inte avslöja för att för en del är det nämligen fortfarande en hemlis.

Kram

Mina naglar.

Tänkte att jag skulle ha något vårigt denna gång, vart grönt. Inte rikrigt min färg. Men 2 veckor tills nästa gång så  jag överlever nog. Blir nog vanligt vitt eller lila nästa gång.

image667

Lördagens outfit.

image666

Lördag.

Blir inte mycket bloggande till helgerna då jag för det mesta har fullt upp från morgon till kväll. Men väntar på att middagen ska blir klar ,som består av kyckling och klyftpotatis så passar på att blogga om dagen.

Steg upp vid 10 och tog med mig Zeff och Dobby till skogen och gick ca 45 min. Sedan var det hem och sätta sig i bilen och åka ut till Arlanda för att hämta upp bror och A som kom hem från New york idag. Släppte av dem hemma hos sig och åkte sedan hem och bytte om för att åka ut till stallet. Åkte hemmåt vid 16:30 och då var bror och A hemma hos oss för att hämta Dobby och katterna. Fick även jätte fina presenter, bla en jätte stor Beautybox som jag velat ha länge men har inte hittat någon här hemma. Så i morgon blir det till att fixa och trixa med den. Jätte tack :)

Efter middagen blir det till att fixa sig, kanske slänger in en outfit senare om jag hinner. Ska träffa H i kväll vilket kommer blir väldans trevligt. Slipper iallafall se melodifestivalen, ussh och fy. Kan tycka att det är lite kul att se finalen men att se alla dessa deltävlingar ger mig spykänsla.


Torsdag.

Fullt upp hela dagen, tog mig till jobbet men de tog emot i morse ska jag säga. Så otroligt trött och värken i rygg och nacke blir bara värre. Gått med spännings huvudvärk nästan hela dagen. Smet tidigare från jobbet, endå inte så mycket att göra idag då torsdagar alltid är våran lugnaste dag.

Åkte direkt till stallet där jag gick och pula i nästan 2 timmar innan M kom så vi kunde rida tillsammans, vilket alltid är lika trevligt. Ute i ca en timme, skönt att koppla bort allt för en stund. Åkte sedan vidare och plocka upp P för att sedan åka ut till Ekerö och hämta Lilo och Tisen. Nu är de även hemma hos oss så nu är det fullt hus med 4 katter och 2 hundar :)  So far so good!

Snart dags att kyrpa ner och sova, trött och morgondagen blir lång. Ska jobba 7-19. Och innan man kommer i säng kan klockan bli mycket, vet aldrig när en fredagkväll slutar. Men bra med lite extra pengar. Hela helgen blir fullspäckad, planerat morgon till kväll. Men tyvärr är man bara ledig 2 dagar och då gäller det att hinna med så mycket som möjligt.

Längtar med spänning tills i morgon för att se hur mitt lilla hyss gått vägen :)

Nej nu ska jag tigga massage av P.

Kram

Tatuering.

Har velat fram och tillbaka under en längre tid nu om jag ska tatuera mig eller ej. Nu har jag bestämt mig. Ska bestäma mer exakt hur jag vill att den ska se ut bara. Har valt att tatuera in Zeff´s namn då jag alltid vill bära honom med mig, vet inte hur länge han kommer att finnas levande. Men på detta vis kommer han alltid att finnas nära mig. Vet att jag troligtvis kommer att skaffa fler hundar senare i livet, men ingen kommer att ta lika stor plats som Zeff. Min första hund som nog har de största hjärtat av alla, som vi har kämpat, lagt ner så mycket tid, tröstat varandra. Ingen kommer någonsin kunna ta hans plats och de vill jag också bevisa.

Ska ha den på nedre sidan av magen, vilken sidan vet jag ej ännu. Något likande kommer de bli. Texten ska vara anorlunda, sen vet jag inte riktigt hur många tassar jag ska ha.

image665

Ego.

Ibland måste man vara lite ego. Denna tavla på mig själv hänger ovanför min säng. Fick den av P i julklapp.

image664

Värme.

Ibland behöver man få lite värme, dagar som dessa. Brukar kolla på bilder från alla våra resor vi gjort. Blir så glad inombords att jag kan sitta och le för mig själv och minnas tillbaka hur underbart livet var för ett tag då. Brukar bli 1 eller 2 resor till sol och värmen per år för att orka ta sig igenom detta gråa och kalla väder vi har här hemma. Min bror och A är i New york just nu, vill också resa dit. Måste nog vara en upplevelse. Har ialla fall fått sett Miami i hela 2 dagar.

image663

Odd molly.

Var inne och kollade lite på Odd mollys vårkollektion, massor med fint hade de. Hittade 4 speciella favoriter, ska leta upp de i butikerna bara och prova om de är lika fina på mig eller inte. Så jag vet vad jag ska skriva på min önskelista när jag fyller om drygt en månad :)

image657 image658
image659image660

Tisdag.

Så var även tisdagen nästan avklarad, iallafall på jobbfronten. Var tydligen fettisdag idag och luftfatsverket på Bromma bjöd på semlor. Vilket tur att jag inte är så förstjust i semlor så jag kunde avstå, så jag slapp paja min banting redan andra dagen på veckan. Har bara stoppat i mig min morgonsmoothie, sallad, nutrilettbar, morot och kaffe idag. Känner mig rent ut sagt vrålhungrig de enda jag ska äta är pulvermat och frukt. Jippie!  Men men, denna gång har jag gett mig f*n på att lyckas så det är bara att bita ihop. De envisa kilorna ska bort en gång för alla. Har inte vägt mig på säkert 2 år. Mest rädd för vad jag kommer att se och sen vill jag inte hamna i de träsk jag engång varit. Så spegeln och mitt välfinnade får helt enkelt avgöra.

Resten av dagen skulle bestått av träning men då jag inte köpt träningskortet ännu blir det bara en långpromis med hundarna. Tänkte ta mig ett bad ovh snygga till mig själv lite. Känner mig trött och bra sliten så ett bad skulle sitta fint.

Fick ju även hem nya Gossip girl boken i går så tar nog med den som sällskap i badet, annars är det en fördel med bärbar datorn då den kan följa med i princip överallt.

Måndag.

Att vakna en måndag morgon och inse att det är en hel vecka tills man är ledig igen gör mig mest spyfärdig. Så otroligt trött på mitt jobb. Att behöva slita ut sig och få ont i kroppen för ingenting, eller att verkligen anstränga sig till att få till det men ingen endå bryr sig. Börjar ledsna, ville verkligen ge de ett chans att ordna till sig. Men mycket snack och liten verkstad. Har till och med tackat nej till jobb vilket jag ångar starkt. Finns så mycket andra jobb som skulle uppskatta mig mera. Man kan inte bara ge utan att få något tillbaka.

Jaja nog tjatat om de, efter jobbet åkte jag hem och hämtade hundarna. Åkte till Haninge och gick en promenad på ca 45 min innan det var dags för hundsim. Dobby fick sig även en dusch han med. Hem och duscha mig själv och sedan middag som bestod av Nutrilett. Väntar på att City akuten snart ska börja.



Nya böcker.

Inte ofta jag bestället böcker, men idag damp dessa två ner i brevlådan.

image656

Söndagens otufit.

image655
Jeans - Levis
Linne - Cubus
Kofta - Edc
Kappa - Lindex
Sjal - Lomanli
Skinnstövlar - Wedins


Zeff & Dobby in action.


Utgång med en massa retards.

Jäkla snöoväder som dragit in över storstaden. Kom nyss in med hundarna, det snöade och stormade och var inge vidare mysigt. Hundarna verkade inte hålla med utan sprang som tokar och Zeff som vanligt åt så mycket snö han kunde på vägen. Hoppas att snön kan få ligga kvar i någon dag iallafall, eller ifo är det bra om den försvinner tills på måndag så jag slipper borsta bilar vilket är mindre kul.

Var på sydpolen tidigare idag, stannde till i Södertälje och åt brunch först. Innan vi rullade vidare. Roligt att få studsa runt med alla barnen och känna sig som en av dem. Ifo är jag fortfarande bara barnet. Men till vardags måste man alltid vara så vuxen och skäpt. Jag och L uppskattade de nog mest medan S och P verkade tycka att det var sådär.

Sen en sak jag har funderat länge på, vart alla normala människor befinner sig på fredags och lördags kvällar. Inte kan de vara ute på stan iallafall för där möter man bara miffon. Har tröttnat på att gå ut då jag inte står med alla dessa retardmänniskor som finns precis på alla de ställen jag går till. Vill inte gå in mer på denna detalj då det kan komma upp olämliga typer av människor och kanske en del av er blir bestötta. Så säger inge mer om just den punkten.

Dags att lära dessa retard människor lite hyfs!