Fredag.

Hej på er, varit ett lite blogguppehåll jag som skulle skärpa mig och uppdatera oftare. Gjorde matte provet i går. Svårt att säga hur det gick men det kändes endå ok. Hoppas hoppas att jag klarade det så jag kan släppa matten för gott, eller ja iallafall för ett långt tag.

Ska snart bege mig till Tullinge där jag ska skriva svenska provet för polisen, håll tummen att jag klarar det denna gång. Har pluggat så gott jag kunnat men har varit mycket samtidigt. Men vi får se hur det går..

Efter blir det hem snabbt för sedan åker jag ner till Göteborg under helgen. Ska på Kick off med jobbet. Hoppas på en trevlig helg men det återstår att se. Blir nog inget bloggande i helgen då jag bestämt att inte ta med datorn. Blir en uppdatering om helgen på söndagkväll när jag kommer hem. Nu ska jag göra mig klar och åka så jag inte kommer försent. Trevlig fredag på er!!

1:april

Idag är då dagen man ska luras, men jag har inget pokerfejs så lyckas aldrig lura någon. Men själv är jag lättlurad så kommer antagligen gå på allt. Steg upp vid 9 i morse och åkte och lagade två naglar som gått sönder. Snällt att C att jag fick komma så fort och lagde dessa. Så nu känner man sig fin igen.

Ska snart ute med hundarna på en promenad i skogen,. de fick bara en kortis i morse. Dobby är här idag då hans husse är nere i Göteborg. Tänkte ta med kameran så vi får se om det blir några fina bilder. Sen ska jag försöka äta lite och plugga resten av dagen. Men svårt att koncentrera sig när man har ont. 

image708

Hemma.

Bestämde att jag skulle stanna hemma från jobbet i går, kommer nog vara hemma resten av veckan. Har jätte ont i ryggen och mår inge vidare att medicinen jag äter nu. Var och tog prover förra veckan så att vi kan utesluta att jag inte har någon form av reumatism vilket jag verkligen inte hoppas. Ska tillbaka nästa vecka för att se vad proverna visar.

I går steg jag upp tidigt och satte mig och pluggade matte hela fm, gick igenom gamla nationella prov vilket gick helt ok. Men när jag väl ska göra provet på torsdag får jag säkert hjärnsläpp. Sedan ringde L och vi åkte en sväng förbi skärholmen och sen IKEA. Handlade lite små saker, åt även lunch vilket magen inte uppskatta tack vara medicinen. Perfekt bantningskur är det iallafall då jag mår konstant illa och får magkramp så fort jag äter något.
Sedan vid 16:30 var det dags för sjukgymnastik, massage och ultraljud. Ska dit på onsdag igen.

Hade tänkt att plugga och ta det lungt hela kvällen, men av någonanledning vart det middag på O´learys  där vi följde matchen mellan Hammarby och Ljungkile. 


                image705 image706

image707

Resumé

Äntligen så fungerar bloggen igen. Har inte kunnat blogga de senaste dagarna då det inte gått att komma in på blogg.se. Kort helgresume..

Fredagen vart det jobb hela dagen för att sedan åka till morbror och äta gott och fira honom då han fyllde år. Trevligt att träffa alla som man inte träffar allt för ofta. Tyvärr var jag inte den trevligaste, då jag hade jätte ont och mår skit av medicinen jag äter nu.

Lördagen bestod av plugg och shopping, skulle gått ut och och träffat M en gammal barndomskamrat men då jag mådde skit och knappt kunde ta mig ut sängen stannade jag hemma.

Söndagen tyckte jag mest synd om mig själv och ängnade mig åt att plugga. Har gått igenom hela B-kursboken och känns som jag har hyfsat koll. Passade även på att njuta av det underbara vårvädret men långa skogspromenader med Zeff.

image704