Mitt hår, hiss eller diss?!

Har man rakt vill man ha lockigt, har man ljust vill man ha mörkt.. osv.. eller så är man bara nöjd. Själv kan jag inte bestämma mig.. Vara nöjd eller göra en förändrig?


image699

Don´t worry be happy..

Jepp så lider mitt motto för tillfället. Finns ingen anledning att jämt och ständigt hänga läpp om allt inte riktigt går som jag vill just nu. Man blir bara ännu mer nedstämd och på dåligt humör och dessutom smittar man ner andra. Det är bättre att försöka vara glad och posetiv även om man ibland bara vill släppa allt och bara skrika. Allt blir så mycket lättare när man är glad, allt blir faktiskt mycket bättre och alla runt om kring dig blir på bättre humör.

Och har idag beslutat att jag ska sluta äta efter klockan 19:00 på kvällarna, då det är min största fälla. Jag äter knappt något under dagen och sen på kvällen är jag vrålhungrig och äter alldels för mycket och försent. Ska börja äta frukost och bara äta frukt och dricka teé om kvällarna. Och jag som är van att äta på kvällen är självklart vrålhungrig just nu. Men ska stå i mot, det är nog bara en vane sak. Var ute och sprang ca 35 min nyss för att komma på bättre tankar, så känner mig overhört duktig idag. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ta tag i min tråkiga engelska bok. Vart ingen matte i dag då min "mattelärare" P är på fotboll så får bli lite mer effektivt i morgon.
Men i morgon är en nya dag med nya krafter..

Hundsim

Hann precis i tid till simmet idag då det var förbaskade köer, trodde att det skulle vara lugnt i biltrafiken denna vecka för Stockholm har väl påsklov? Men icke.. Zeff simmade på som vanligt och passade på att tvätta han extra noga efteråt.

Han var så söt på våran promenad efter då han skulle kasta sig och trycka ner hela huvudet under snön och riktigt njöt att få gnugga sig mot det kalla. Han borde bo på Grönland eller något liknande ställe där det alltid är snö och kallt då han älskar vintern och hatar sommaren.

   Bild kommer sen, då blogg.se inte vill som jag just nu.


Tisdag

Så var man tillbaka till vardagen igen. Trodde att jag skulle vara betydligt tröttare i morse då jag mest legat och vridit och vänt på mig i natt. Kollade på 1408 i går kväll och den var helt ok, absolut värd att se. 

Har ont i hela kroppen och svårt att röra mig och det verkar som jag är själv på jobbet idag vilket inte gör det lättare. Ska på hundsim idag efter jobbet och sedan blir det matteplugg, har nästan hunnit gå igenom hela kursen i boken och känner att jag har hyfsad koll. Men det återstår att se...

Påskhelgen.

Så var påskhelgen över, som vanligt flyger tiden i väg när man är ledig. Har haft fullt upp och därav ingen tid att blogga. Har heller inte varit på blogghumör då det inte funnit något att blogga om. Alla dagar har i princip sett lika dana ut... Stiga upp, ute med Zeff, åka till stallet och sedan plugga matte hela kvällen. Livet känns verkligen roligt just nu, då det enda jag gör är att plugga på min lediga tid. Men har bestämt mig att lyckas så det är bara att bita i hop. Har även börjat plugga lite till svenskan och ska börja läsa min engelskabok som ska vara klar om en och en halv vecka.

Påskafton gav jag mig ledigy och stod över pluggandet. Firande med hela familjen, god mat och påskäggs letande. Snön har även lagt sig som ett täcke över staden, allt blir så ljust och man blir genast på bättre humör när solen har lyst i hela två dagar. Ryggen har därimot inte blivit bättre utan värre. Ska som tur är till läkaren och sjukgymnasten på onsdagen och hoppas verkligen på posetiv respons. 

En liten kort uppdatering om dagens läge. För nu ska jag ut med Zeff och sedan är det dags för mat. Lägger in två outfits bilder från helgen. Enjoy!

                    image693 image694

News.

Lite bilder på de jag shoppade förra helgen. Har inte blivit något shoppande i veckan eller denna helg. Hoppas på att få lite mer tid till påsk att inhandla vårkläder och skor..

image689
Skinnväska från Hollies, Gröna från Jouels, gråa från Friis.

image690
Alla tre från gärdets outletbutik 200:- st

image691 image692
Brun skinnjacka från Hollies

Underbara sol.

Gårdagen var jätte trevlig, maten vart jätte god. Vi kollade på schalgern och det var delade åsikter om vem som skulle vinna. Perellis låt som vann var helt okej och hoppas att den går hem hos resten av Europa.

Solen skiner verklingen och det är riktigt skönt ute. Vartute med Zeff i skogen i lite över en timme. Han badade i alla pölar han kunde hitta och vi träffade även en irlänsk varghund, nog den största hunden jag träffat och den var endå inte fullvuxen. Zeff såg ut som en pygme, men Zeff verkade inte bry sig utan for runt som en tok med henne och lekte. Fotade och filmade lite så ska lägga upp lite bilder lite senare.

Ska snart ta med mig mamma och vi ska ut och gå med stavarna runt spåret, ska försöka övertala mamma att vi ska gå två varv denna gång men vi får se hur det blir. Ett varv är iallafall bättre än inget.

Skulle ha pluggat matte hela dagen med P, men han hade visst glömt bort att han skulle i väg så får bli lite senare i kväll. Tänkte nog ägna all ledig tid i påsk att plugga matte, tråkigt med nödvändigt.

Dags att gå hörs sen.. Kram !!


Schalgerkväll.

Fullt upp i veckan som vanligt därav dåligt uppdatering. Blir en kortis nu då det blir schalgerkväll här hemma ikväll. Så snart sätta fart att börja ordna med maten så den blir klar i tid.

Morgonen började med en promenad med Zeff i skogen, lerigt som sjutton och Zeff var mer brun en svart när vi kom hem igen. Åkte direkt till Kvantum där det var proppat med folk sokm vanligt, lika så på systemet. Jag tyckte endå att vi var ute hyfsat tidigt, eller inte...

Tog med mig mamma ut på en stavgångs promenad i spåret, var ute ca 35 min och promenerade. I morgon blir det nog en timme och vädret tillåter.

Kanske hinner visa förra helgens shopping lite senare, har nämligen besluts ångest om jag ska behålla en jacka som jag köpte eller inte.

Vet inte vem jag hejar på i kväll, har inte sett någon delfinal och knappt hört något av kvällensbidrag. Glad bara att Carola inte gick vidare så nu spelar det inte så stor roll vem som vinner.

Nu tänkte jag ta och torka av toan och plocka undan lite så de ser lite fint ut när gästerna kommer.

Shopping idag.

Har flängt runt lite överallt och shoppat idag. Riktigt nöjd med dagens köp. Så hoppas på att det bli lite varmare ute så att man får en chans att använda de nyinköpta.

Outfit för idag.
image687
Tights och Skjortklänning från Vero moda.

Hinner inte visa de jag köpte, de får bli senare. Ska städa lite och hoppa in i duschen för att fixa mig till senare idag då familj och släkt kommer på middag för att "fira" mig. Jag fyller hela 21 år på måndag.

image688


Paket kommer lastat.

Fick hem mitt paket i veckan från Accessora. Dock var halsbandet med äpplet lite stort så funderar på att byta de till de lilla äpplet i rosa i stället. Har även ett till paket som ligger och väntar på posten. Får se om jag hinner hämta ut de idag eller om det får bli i morgon.

image686
Trosor från Hanky Panky, armband från Angela Gotborn och armband och halsband från Ms Bijoux.

Grynet.

Grynets 8 lagar, diggar dom starkt!


Grynets lag nr 1:
Lagom Suger!
Det finns dom som tror att dom kan bestämma VAD som är lagom för en själv bara för att det passar dom! Till exempel vad som är en lagom stor tårtbit!

 

Grynets lag nr 2:
Man blir kär i vem man vill!
Ingen kan bestämma eller får tala om för en vem man är kär i! Kärlek är en känsla som varje människa har i sig. Tänk om nån sa att det var fel att vara hungring eller kissnödig! Helt sjukt!

 

Grynets lag nr 3:
TV är nyttigt!
Tänk på allt som man lär sig på TV!

 

Grynets lag nr 4:
Frukt är inte godis!
Hallon är ett gott bär men det är INTE choklad, så försök inte lura mig att det är godis!

 

Grynets lag nr 5:
Föräldrar har inte alltid rätt!
Dom säger ofta en massa saker bara för att det passar dom att säga så eller att dom tycker att deras åsikt på nåt sätt skulle vara mer värd! Helt sjukt! Kom ihåg, att man får säga emot hur mycket som helst!

 

Grynets lag nr 6:
Det kan aldrig bli för mycket glitter!
Vem är den personen som kom på att alla vägar och trottoarer ska vara grå och svarta?! Det måste typ varit världens deppigaste person, tänk om allt var i olika fina färger eller snyggaste glitter istället! Vad kul det skulle vara att gå om det såg snyggare ut!

 

Grynets lag nr 7:
Man bestämmer själv vad som är snyggt och coolt!
Typisk en föräldragrej igen. Det är bara för att dom har en gammeldags smak och dom vill att man ska se ut som dom. Men stå emot och ta ingen skit!


Grynets lag nummer 8:
Ta ingen skit!
Okej! Den här kan du redan och du vet vad den betyder! Träna på att säga det tyst för dig själv typ på bussen så är det lättare att säga när det behövs!

Länge sen sist!

Inte mycket till bloggande har det blivit den senaste tiden, har haft fullt upp! Dels med att bli frisk och bli av med smärtan i rygg och nacke.  Och nu när jag är tillbaka på jobbet är dagarna fulla med jobb. Min sjukgymnast tyckte att jag skulle vara sjukskriven en månad så att min kropp verkligen får tid att kurera sig själv. Men ska pröva och jobba ett tag och blir det för mycket får jag nog tänka till. Ser inge bra ut för polishögskolan att ha varit sjukskriven.

Sedan har jag matte prövning den 3/4 så pluggar för fullt till den. Och till råga på allt så börjar min Engelska kurs nästa vecka. Sen har jag Zeff, mig själv och alla i min omgivning att hinna umgås med. De flesta har nog inte hört från mig ett tag, ber om ursäkt för det.

Nu ska jag bege mig tillbaka till jobbet, jobbar 7-19 idag. Sen ska jag hem och gå en sväng med Zeff, plugga och sova. Känns som om denna vår bara kommer rusa i väg och det bästa är att när jag är klart med allt så är det sommar!  Förhoppningvis har jag klarat både matte och engelskan, kanske kanske kommit ett steg längre än svenska provet för polishögskolan. Det är bara att hoppas att min vilja räcker hela vägen.

Kram