Underbara sol.

Gårdagen var jätte trevlig, maten vart jätte god. Vi kollade på schalgern och det var delade åsikter om vem som skulle vinna. Perellis låt som vann var helt okej och hoppas att den går hem hos resten av Europa.

Solen skiner verklingen och det är riktigt skönt ute. Vartute med Zeff i skogen i lite över en timme. Han badade i alla pölar han kunde hitta och vi träffade även en irlänsk varghund, nog den största hunden jag träffat och den var endå inte fullvuxen. Zeff såg ut som en pygme, men Zeff verkade inte bry sig utan for runt som en tok med henne och lekte. Fotade och filmade lite så ska lägga upp lite bilder lite senare.

Ska snart ta med mig mamma och vi ska ut och gå med stavarna runt spåret, ska försöka övertala mamma att vi ska gå två varv denna gång men vi får se hur det blir. Ett varv är iallafall bättre än inget.

Skulle ha pluggat matte hela dagen med P, men han hade visst glömt bort att han skulle i väg så får bli lite senare i kväll. Tänkte nog ägna all ledig tid i påsk att plugga matte, tråkigt med nödvändigt.

Dags att gå hörs sen.. Kram !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback