Shopping

Vart en hel del shoppning i fredags med Nikki som kom och besökte mig på jobbet. Först var vi på barkaby outlet men utbudet var inte så stort, hittade en jätte fin brun Filippa K tröja som egentligen kostar 1200 men fick ge 800kr för den :)
Sen åkte vi vidare i söta C30 till Kista och vart en hel del shopping där. Jag vart nöjd, dock inte min plånbok.

Ska nog handla jeans i veckan också, blir ljusa acne jeans för det sitter helt klart bäst på mig. Får ta och prova någon dag i veckan på lunchen. Har turen att bara jobba 5 min i från.

Bilder kommer på köpen när jag orkar lägga upp bilder.. 

Lätt bakis

Var en anning tungt att stiga upp i morse. Var hemma hos Malin och Olle i deras nya söta stuga mitt ute i burshen i grödinge. De fick två söta krukor med rosor från Zeta´s trädgård i inflyttnings present.

image211


Vi vart ett par styckna, grilla och drack gott. Kallt var det i en kort jeans kjol och linne. Peter kom och hämta mig och fick även sjusa mig i morse så jag kunde hämta bilen..

Sen fick jag ge tillbaka och sjusa och hämta peter m.fl till och från fotbollen, som för övrigt gick bra!!

Tog en rejäl promenad med Zeff och även Dobby som kom på besök, båda hundarna fick svalka sig i gömmare. Bild bevis på att Dobby bada kommer.. orkar inte ladda upp bilderna nu.

Onsdag

Idag har jag flängt runt överallt känns det som. Åkte hem på lunchen och hämtade Zeff för att efter jobbet åka direkt till simmet. Kom 10 min försent pågrund av alla bilköer som gör en galen. Efter det var det bara att skynda sig hem, byta om och äta lite. Sen åkte jag ut till Bergaholm och gick en sväng med Zeff och efter det göra ordning åt Stickan.

image210


Och nu är jag hemma.. en stund iallafall sen är det bara att åka igen..

Ska kolla klart på men in trees och duscha..


Lite om veckan..

Vet inte vad som hänt denna vecka, men inget har funkat. Mitt huvud är paj och likaså min kropp..
Kan bero på allt för lite sömn och brist på nyttig mat eller mat i huvudtaget.

Måndagen
Middag på en urmysig grekisk resturang inne på Valhallavägen. Maten var gudomlig. Men tyvärr var min mage inte på bästa humör så kunde inte njuta av det hela. Skulle på Skiva efteråt men ville bara hem och ta hand om mina arma mage.

Tisdagen
Jobbade 7-19, kände mig rätt trött och skitig när jag kom hem. Det vara bara att duscha och slänga i sig något och bege sig till Vetrinären med Zeff. Han fick sin vanliga spruta. Åkte sen på kvällen och hämtade grabbarna efter matchen :/ Vart nästan prejad av en idiot, vet inte vad jag gjort men något störde han sig väl på.

Min nya bil

Ska nog bli en sån här..

image209
Det är en stor skåpbil som kör till vänster ..

Kvällsmat

Kände att jag var tvungen att få i mig lite mat, nästan svimfärdig och världens magknip. Vart lite av varje då jag inte hade så mycket hemma. Pasta med stekt majs och beacon, sås gjort av keso och lite creme fresh med smak av paprika och chili, toppade de hela med paprika och dill. Vart riktigt gott!

Många svarta V70

image208

Fick tyvärr inte med alla på bilden, men när jag kom upp till Anders i Kungsängen stod jag bara och glodde, ca 50 svarta v70 brevid varandra, de flesta stripade med Telenor. Det ser en anning lustigt ut!

Helgens blogg

På fredagen vart det utgång, men vart kaos så hade nästan kunnat stanna hemma. Vi fick dansa som tur var. Väldans lite folk och mycket jobbiga typer. På vägen dit mötte vi en kille med en väldans speciell frilla..

image206

Vaknade en anning seg på lördagen, tog med mig Zeff till Gömmaren och gick en underbar promenad i solskenet. Skulle vart middag på kvällen men det vart inställt så åkte till Linnea och Stefan och kollade på Wild Hogs. En mkt roligt och sevärd film..


Vaknade upp till ett strålande söndags väder och tog en härlig promenad på morgonen innan det var dags att åka till jobbet. Förvånade mig av vad allt helt plötsligt har börjat blomma. Är nog regnet som kommit, mycket vackert är det iallafall.

image207

Sen var det däckbytar söndag på jobbet, hade det inte varit tack vare mina störtsköna arbetskollegor hade jag aldrig orkat. Tog med mig Zeff också så att han slapp vara ensam. På eftermiddagen var vi bort bjudna till Rickhard och Anni för att fira deras födelsedagar. Vart bjudna på goa snittar och tårta. Tyvärr började det regna nu på kvällen så vart en blöt promenad med Zeff i skogen. Men det behövs för naturen.

Nu får ni skriva upp er på listan

För på fredag ska ni följa med till K-15, ligger på kungsgatan 15..

Gratis inträdde till er som skriver upp er och kommer innan halv 12 så säg till mig nu !!!!

Ibland rullar det förbi..

En sån här goding..

image205



Ingen blogg vecka..

Ibland är man inne i en bloggperiod, och just nu är jag inte det. Finns inte så mycket att skriva.. eller jo men när jag väl ska blogg så har jag glömt bort allt.

Idag var det lugnt på jobbet, även om vi var två man kort. Sen var det bara att sätta sig i den allt för långa könoch stessa hem för att hämta hunden och sen sätta sig i kön igen och åka till hundsimmet.. Men vi kan tillslut..

image202
Dessa köer

image203
Sen var det någon som kört av vägen, den röda bilen står inte riktigt där den ska, hur lyckas man??

Underbara söndag..

Kan man vara mer än glad när solen skiner som idag?!

Vaknade upp vid 11 idag efter en som sagt livad natt som bjöd på en del saker man inte trodde att man skulle få uppleva fören ens barn växte upp och råkade ut för sin första rejäla fylla.. men men ibland måste vuxna få vara barn i bland. Såhär i efter han är det ganska komiskt endå, men det har satt sina spår!

Åkte sedan vid tolv till Rickhard och Anni och vi kollade på lite bilar. Hittade en massa fina men tyvärr inte i min prisklass. Känns inte som om jag har lust att lägga ut över 100 000 på en bil just nu =/ men man blir bra suktad när man kollar på alla fina bilar..

Sen tog vi en promenad i solskenet i sjöstaden som är så otroligt fint, lilla Dobby var sjävklart med. Rickhard bjöd på latte som botade min huvudvärk som jag kommit underfund med att det beror på att jag inte dricker kaffe så ofta på helgen..

Sen shoppade vi lite skor, och sen åkte jag hem och uträttade lite ärenden och sen bara njöt jag resten av eftermiddagen i solen. Känner nu hur det faktiskt hettar i ansiktet så lite färg har man nog fått.

Tog en senare promenad med Zeff i skogen, kunde endå gå med bara linne. Kvällen var helt ljummen och fåglarna kvittrade som sjutton. Helt underbart med andra ord.

image201

Sommar och sol

Idag har det verkligen varit sommarvärme, satt ute en stund efter hundsimmet i solskenet. Hade enbart linne och shorts men endå värmde solen på riktigt bra. Så otroligt underbart, vad man har saknat sommaren. Man får verkligen ta vara på sådana här dagar och verkligen njuta.

Bilen har fått på sig sina sommarpjuks idag också, men de varnar att det ska bli kallt och snöa nästa vecka :/ men orkar inte åka runt i vinterdäcken längre, vilket dessutom är dåligt för miljön.

Ikväll ska vi grilla, första för året. Vill ut sedan men alla verkar upptagna.. hmm vi får se ..

Bättre förr ..

När jag satte mig i bilen och backade upp för uppfarten, så satt två små tjejer på trottoaren i solen och lekte. Började genast drömma mig tillbaka. Hur lätt allting var när man var barn, man bara lekte hela dagarna. Mamma och pappa var där och sa åt en vad man skulle göra och de såg till att de blev gjort. Ansvar hade man ingen anning om vad det innebar. Numer är det anorlunda, nu ska jag själv ta hand om mig själv och även andra individer. Jag måste fatta mina egna beslut och ta eget ansvar..

Det är bara mig själv jag har att skylla när allt går fel, visst finns det alltid någon hjärtevän att luta sig tillbaka på. Men att stå på egna ben och fatta rätt beslut är aldrig lätt.

En del saker kan man inte fråga andra om råd om, utan måste fattas helt själv. Det är bara att lära sig att ensam är starkast tillslut. Ingen kan leva ditt liv åt dig!!

Vattenmelon

image200
Efter prat om vattenmelon så var jag bara tvungen

Hur är dettta möjligt?!

Det trodde jag inte att den  aprill kunde Zeff vara ute och leka i snön. Zeff är nog den enda som vart glad tror jag. Tur att jag inte bytt till sommardäck ennu, som sagt man vet ju aldrig.

Det har kommit nästan en hel decimeter med snö.. de som har sagt att det ska bli uppåt 15-20 grader de kommande veckorna och så vaknar man så är det snö.

image196

image197
Det är tagna nu i morsen

image198
Såhär såg det ut i går..

Snart ger jag upp..

Snart strunar jag i att köpa bil, för det verkar omöjligt. Alla annonser jag ringer på så är bilen såld 2-3 timmar efter annonsen satts ut. Nu har jag endå börjat kolla på fler bilmodeller och ökat priset men endå verkar de omöjligt. Tänkte åka till lite bilfirmor nästa vecka, ifo får man betala mer, men vet att man får en sjust bil. Men sen ger jag upp..


Kanske ska kidnappa modusen som jag har nu, de på jobbet märker nog inget :)

Så var påskafton förbi..

Så var man proppmätt fortfarande av all mat och godis i går. Vi hade en trevlig påsklunch och sen påskjakt på det. Vilket man aldrig blir för gammal för.. Det var alldeles lagom stohej och vi avslutade rätt tidigt vilket var skönt för jag var så trött. La mig i sängen och somnade direkt.. Vaknade till och från men la mig i sängen första gången halv 9. Vaknade vid 8 tiden i morse och var pigg, låg och drog mig en timme och fixade sedan i ordning köket som såg ut som ett bombnedslag.

Ska ta och pressa ner lite frukost och sen klä p mig och åka och hämta Hanna i Fruängen. Var länge sen vi såg nu..
Vädret är helt underbart, lite kyligt med solen värmer gööttt!!

Ikväll kanske det blir billkollning skulle ringa till killen som ska komma hem från Uppsala i em så får vi se. En jätte söt röd liten Polo var det :)

Återkommer senare!!

Blå Fisk

Torsdagen bara flöt förbi, skulle ha jobbat halvdag men tiden gick så fort så kom inte i väg fören 4. Vilket ifo inte gjorde mig så mycket. Åkte ut till Jessie och tog med mig Zeff som efter promenaden var mer brun och grå än svart efter han badat i sina härliga pölar.

Avslutade Torsdagen med en fika med Helena, lika trevligt som sist. Vi var på väg in till stan men ändrade oss och satte oss på Amazon. Okej vi var inne i stan när vi ångra oss.. men det blev en liten road trip vilket också var trevligt.

Fredag eller ja i går så var vi i Farsta centrum. Men jag tycker inte att det har så många affärer, iallafall inte som jag vill gå i. Men vart lite nya toppar och ett par skor. Köpte även denna jätte söta gris, det är ett mobil smycke. Så fort jag såg den var jag tvungen att köpa den.

image195


Dag blev kväll och klockan sju kom Linnéa och Emelie och vi åkte och åt middag, var inte så mycket som var öppet. Men vi åt på grekiska kolgrillen som alltid är lika gott. Efter det så åkte vi tillbaka till mig, drack lite vin och sen åkte vi in mot stan. Inte så mycket folk som jag trodde att det skulle  vara ute tyvärr..
Men vi knallade in på K-15 där självklart Zowat bjöd oss på ett antal drinkar och shotar, Sen var man en aning rund om fötterna. Kom mer folk lite senare och dansgolvet fylldes av någon anledning alltid när vi börja dansa.
Vi halv 3 som  var alldelles för tidigt så rörde vi oss hemmåt. Mc på vägden hem var givet. Totalt gjorde jag av med 60 kr.. 20 kr till garderoben och 40 på mc. Inte helt fel.. K-15 och Zowat är helt klart mitt favorit ställe. Vi ska se till att det kommer mer folk dit, lite extra jobb är alltid bra. K-15 är ett bra ställe så det blir nog inga problem.

Nu ska jag ta och äta frukost, har sovit länge idag. Sen måste jag plocka undan lite här hemma och ta en runda med Zeff. Vi ka ha påsk lunch idag. Och påskjakt hoppar jag på, man blir aldrig för gammal för sånt!!





Beslut

En del beslut vill man nog bara slippa, speciellt sådana beslut som man måste göra åt någon annan. De som inte har den möjligheten att bestämma och fatta beslut själv. Nog med att jag tycker det är svårt att ta viktiga beslut som rör mig, hur ska jag då kunna fatta ett beslut som rör någon annan..

Får ont i magen av bara tanken, att den dagen kommer och den närmare sig mer och mer...

Älskade ponny

Saknaden är stor..

image193

image189

image190

image191

image192

Förhoppningvis har jag tid att åka och hälsa på han snart..

Så lider denna vecka mot sitt slut..

Torsdag i morgon och sista riktiga dagen denna vecka. Men vi jobbar halvdag, så dagen kommer bara att rusa i väg. Vilket inte alls så positivt, tiden går alldeles för fort. Sen är det visst påsk,  jag påskpynatde efter mycket tjat idag på jobbet. Så fint så fint :)

image188

Vart ingen bloggning i går, men hände inte så mkt förutom att jag blödde näsblod tills jag nästan svimmade. Så kul hade jag i går.

Min goda middag idag bestod av följande..

image187

Dags att göra nytta, har inte alls tid att sitta här vid datorn. Måste ta och ducha och sen gå en sväng med söta Zeff. Och försöka komma i säng i tid..

Att något så enkelt kan vara så vackert

Tog denna bild ute på kvällspromenaden, faktiskt med min mobilkamera.

image186

Måndag

Så var det måndag igen, och ny månad dessutom. Var på jobbet vid 7 och åkte hemåt strax innan 4. Åkte direkt och hämtade Zeffen som hade haft det bra hos Dobby och Anni. Kom hem strax efter halv 5, ovanligt att vara hemma så tidigt utan att ha något att göra. Var tvungen att tänka efter så att jag inte missat något, då jag alltid brukar ha 100 saker att göra.

Åkte och hämtade upp mamma och vi åkte och shoppade lite, vart bara nödvändiga saker så som, shampoo,balsam, tvål, krämer  m.m. Köpte även ett par vantar till jobbet, mina händer går sönder. Får såna självsprickor som gör så ont. Får se hur länge jag kan hålla reda på dessa. Sen vart det köttfärsås och spagetti och ska snart göra en hallon/blåbärs smothie.

Och en avkopplande promenad på det hela gjorde susen..

Sitter och kollar på tv2, vilket händer väldans sällan men just nu är det ett program om hundar. Vilket man självklart inte kan missa :) Sitter även med en stor bommulstuss i näsan har blött näsblod i ca 20 min och börjar känna mig en anning yr och matt, blir tokig på detta blodande..

Har funderat på att tatuera mig, måste bestämma mig snart om jag ska ha det innan sommarn annars får det blir efter. Vet vad jag vill ha och vart, men endå kommer ha den hela livet så är ett ganska stort beslut.

Lite bilder..

image182
Zeff´s "lilla" och "STORA" tennisboll

image183
Här brukar jag sitta och gotta mig i solen , snart dags att ta fram de riktiga solstolarna

image184
Trollfamiljen som har flyttat hit från landet, är behov av lite ny färg



Skutan

Efter högskoleprovet som jag gjorde i går var det bara att åka hem och göra sig i ordning, skulle vara på Skutan (torpets kvaterskorg) halv 8 och möta de andra för att äta middag innan bandet börja spela. Kan säga att det inte blev några klyftpotatisar iallafall. God mat som vanligt på Skutan. Efter lite vin vart de drinkar, och sedan massor av dans.
Vet inte vad som hände med min kropp men helt plöstligt så började hela världen att snurra. Vet inte vad som gjorde det men brukar inte vara så lätt påverkad, men gick hem redan vid halv 1 för orkade inte med mer. Vinglade hem vilket inte var de lättaste. Sen mådde man himla bra. Men kul hade vi :)

image178
Söta Linneá

image179
Emelie och Erik <3

image180
White Russian

image181
Hmm..


I morse när jag vakna var jag lagom pigg, men började dagen med en promenad med Zeff i solen vilket gjorde att man piggnade till. Sen åkte jag till stallet och red Stickan, vilket gick jätte  bra förutom att jag trillade av på stallplanen, lite bakis som jag  var tänkte jag inte efter helt utan stod jag lutade i sadeln och höll på att fixa med tränset då hon blir rädd och kastar sig åt sidan, och ner på backen åkte jag. Men det var bara att sitta upp igen och rida.

Resten av eftermiddagen tillbringade jag i solen på verandan, helt underbart! Var en promis i skogen och sen middag. Zeff sover borta i kväll, han har aldrig sovit utan mig förutom när peter var hundvakt. Men det går nog bra :) Han är hemma hos Rickhard och Anni så han slipper vara ensam så länge i  morgon. Hoppas att han inte väcker de allt för tidigt i morgon bara.

Nu ska jag borta tänderna och sen krypa ner i sängen.. tingeling!!