Girlylicios

Ikväll är det massor med bra tv-program. Tyvärr ska alla krocka. Hade inte det här problemet när vi hade viasat då inte 5an fanns. Nu är det värre. Dagen i-landsproblem.

179264-135

179264-133

179264-134


Ondagen

Jobbat och sedan vart och simmat med Zeff. Var en sväng förbi Eko också. Man hittar alltid så mycket roligt och nödvändiga saker där. Skulle vart på middag kl8, sedan utgång till Bluemoon för den som vill.

Men ska upp så tidigt i morgon och känner mig trött så stod över. Tråkmåns nummer 1 jag vet. Men måste få klart jobbet och sedan får jag spara mig till Lördag. Och nästa Lördag då jag fyller 20!!!!

Sitter och glor på en massa biler, har säkert 1000-tals på dator. Älskar att fota. Så mycket minnen som dyker upp. Roligt men Sorligt på samma gång. Så mycket glada minnen och så mycket sorgsna minnen.

Mys faktor 10

Kom nyss upp ur badet, har haft spa kväll. Så nu är jag len som siden. Så underbart och uppiggande.

179264-131


Mysigt


20:10

Nu har jag precis ätit och till middag vart det wok, Surprise! Lövbiff och riswok med en massa olika sorters grönsaker. Köpte en jätte god wok sås, sweet chili och garlic.

179264-130

Lite Fynd

Handlade en väska i går. En från Åhlen´s för ett riktigt bra pris. Stor så jag får plats med allt.

179264-128

179264-127

En tröja kom även med mig hem

Ny Frisyr

Bloggen var helt muppig i går och i morse, men nu verkar det fungera. Kom nyss hem från jobbet, ska snart börja med mitt andra jobb. Jippie!!

Var iallafall och klippte mig i går, klippte av en rejäl bit och de behövdes.


179264-129
Resultatet


Bättre med Choklad eller?

Några ganska uppenbara anledningar till varför det är bättre att satsa på choklad än på en man...

- Du kan enkelt skaffa ny choklad
- Choklad kan ge njutning även när den blivit mjuk
- Du kan utan risk ägna dig åt chokladen medan du kör bil
- Choklad räcker så länge du vill
- Du kan ha många olika sorter choklad på gång samtidigt
- Du är aldrig för unge ller för gammal för choklad
- Du kan äta choklad även tillsammans med din mor
- Choklad bryr sig inte om du biter i nötterna
- Två personer av samma kön kan äta choklad utan att någon bryr sig
- Ordet förhållande skrämmer inte i väg choklad
- Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater
- Med choklad behöver man inte fejka
- Bra choklad är lätt att hitta
- Att du äter choklad håller inte grannarna vakna
- Choklad är alltid gott
- Choklad säger aldrig "om du älskar mig så sväljer du"


179264-126



Helgen

Vad har jag gjort i helgen?! Tydligen massor eftersom jag inte ens har hunnit skriva här. Dock inget intressant kan jag lova.

Lördagen gick åt att jobba, åkte klockan ett till Kungsöngen där vi började klockan två. Det såg som det blev ett lyckat bröllop och vi gjorde så gott vi kunde. Även om jag gjorde bort mig några gånger. Men har aldrig serverat eller jobbat i köket förut. Det var slitigt men lärorikt, och roligt hade vi. Tack vare underbara tjejer som jag jobbade med. Var inte hemma fören någongång efter tolv och kom inte i säng fören två.

Trött var man när man blev väckt vid 9. Skulle upp och fira Peter som fyllde 21 i går. Var i väg in till stan på em och sedan var vi ute och åt middag. Tänkte självklart att jag skulle gå och lägga mig i tid i går. Vart det så?! Nej nu sitter jag här dödstrött och ont i hela kroppen. 2 timmar senare än vad jag skulle gått upp.

Men men , ska klippa mig idag. Det var aldrig av i fredags då jag verkligen inte hade tid. Får ta och jobba senare i eftermiddag också. För denna vecka blir det mycket jobb. Ska dubbeljobba tis-tors. Kommer att vara helt slut i helgen. Livet leker bara engång. Nu måste jag sätta fart med jobbet, ska ut med Zeff snart och sedan jobba, jobba, jobba...



ELLE

Dags för lite frukost och då tänkte jag passa på att läsa ELLE som kom i går. Mycket trevligt att läsa.

179264-125


Har hunnit jobba en hel del än så länge. Det blir som en drog nästan, svårt att sluta när man börjar. Fingrarna går av sig själv tillslut.

Och när ska det sluta snöa ?! Här snöar det för fullt fortfarande, det är helt galet!

Tänkte bara berätta för er som inte vet att idag är det FREDAG!! Ska ifo jobba i morgon mellan 14-22 men de ska bara bli roligt. Ska jobba på ett bröllop. Roligt att se folks lycka. Men hela söndagen blir ledig, ska självklart fira Peter också. Vi ska åka in till stan på dagen och sen på kvällen ska vi äta middag ute med hans familj. Trevligt!

Godmorgon!

Skönt att äntligen komma upp i tid. Klockan är snart halv 8 och jag ska börja jobba. Har en del att göra idag så tänkte att om jag börjar tidigt kan jag sluta vid lunch. Lovely!

Just nu sitter jag och dricker te, rabarber med grädde heter smaken. Det är verkligen jätte gott. Kan jag rekomdera. Har köpt det på verner & verner. Det är så  mycket goda lösteer där.

Och till frukost blir det nog cornflakes eller fullkornsbröd, får se vad som faller mig in men väntar nog med frukost ett tag. Tjingeling !!

Uppdatering Torsdag

Jobbdagen blev inte så lång idag, jobbade till halv 3. Men hann med en hel del iallafall. Åkte ut till Hammarbystallet och red dressyr på Jessica. Vilket gick kalas bra.

Sedan ringde Rebecca och fråga om jag kunde ta hennes hästar då hon inte hade möjlighet att åka ut. Hade redan fullt upp men att åka ut och mocka de kunde jag väl göra. Men det vart en barbacka sväng i det underbara men allt för kalla vintervädret. Snälla Mikaela följde med mig annars hade jag aldrig hunnit eller orkat ta mig ut på hästryggen.

Blev stoppad av farbror polis idag, men bara för vanlig koll. Andra gången jag får blåsa sen jag tog körkort. Hade tyvärr inte mitt körkort med mig, men polisen var jätte gullig så vart inga böter. Vilket de säger att man ska få?!

Men iallafall stelfrusen efter en långdag ute kom jag hem. Blev en lång varm dusch, för sen var det bara att klä på sig igen och gå ut med Zeffe. Två mjukisbyxor, två fleectröjor, dubbla sockor, mega tjocka vantar och mössa, mina underbara varma skor och dunjackan. Och frös inte alls, så det vart en underbar promenad.
Just nu dalar bara snöflingorna och det var helt tomt ute på gatan. Snön gör allt så vacker!

179264-124


Ska snart äta middag, är vrålhungrig och vänta på att Sexinspektörerna ska börja kl 23.00.

Och i morgon ska jag klippa mig äntligen, det var som sagt ett tag sen. Dock vet jag inte ennu hur jag ska klippa mig. Jag är så feg och vågar aldrig göra något anorlunda, är rädd att jag ska se helt muppig ut.


Mer snö

Kommer ni ihåg i december när alla var hysteriska för att det inte hade kommit någon snö. Att alla sa att det kommer inte komma någon vinter, den kommer att försvinna helt och hållet pågrund av det varma klimatet. Jag sa fortfarande att det säkert blir som förra året och året innan de, att vintern kommer men senare. Och vad ser jag nu utan för fönstret mer snö!!

Nu har vi haft snö i säkert en månad och kallt. Häromdan var det -15. Just nu är det snökaos i skåne så nu har säkert hela landet snö. Nu klagaar alla på i stället att det är för kallt, halt och trafikproblemen som uppstår. Hur ska ni ha det ?! Snö eller inte?!

Idag är jag mycket glad att jobba hemma, stod helt still på E4 när jag släppte av Peter i Älvsjö. Skulle säkert ta 1½ h till jobbet idag. Men i stället tog jag en härlig promenad i skogen. Zeff skulel bita av alla pinnar och små träd som stack upp i trädet. En riktig hulligan var han idag. Han älskar snön och proppade säkert i sig en liter.

Nu måste jag återgå till arbetet. Men bara en härlig bild om hur mycket snö det faktiskt kan komma.

179264-123




Roligt att så många läser min blogg nu!

Men tråkigt att ingen lämnar någon kommentar

Dagens outfit

Består av ett vitt boxarlinne, bruna hotpants och vita strumpor. Riktigt hot, eller not!

Det är de bästa med att jobba hemma, man kan ha på sig precis vad som helst och det är precis det jag har. Väldans tråkigt hemmajobb men man slipper den långa resvägen och det är bara att stiga upp ur sängen och sätta sig vid datorn och börja jobba. Perfect.

I går var det Fetistisdagen, men det vart inga semlor för mig. men åt en Vaniljmunk i stället. Mycket godare.
Vi bjöd över Linnéa och Stefan för att kolla på Romas match, men Peter hade kollat fel för det var ju i dag. Men killarna fick kolla på de andra matcherna. Linnéa och jag gjorde kaffe+banan smoothie.

Jag vill se Makélélé spela

Super bra frukost länk

http://www3.arla.se/upload/Frukostbroschyr.pdf


Ibland känns det som om hela världen går i mot en..

Gick upp alldeles för sent, kom inte upp fören halv 10. Har massor med hemma jobb att göra så tänkte börja jobba vid 8.

Vart en underbar morgonpromenad med Zeff i skogen. Kändes som jag kunde vara ute hur länge som helst, vet inte om det var vädret eller om det för att jag visste vad som vänta hemma. Det var nog en variant.

179264-122

179264-121
Underbara Zeff

Var inte hemma fören efter 11, då jag sjusade mamma till jobbet och sen svängde förbi Älvsjöbageri för att köpa semlor. Var som sagt inte ensam där. Tog säkert 20 min innan det vart min tur. På vägen tillbaka insåg jag att min telefon vart borta. Panik!

Började leta som en galning men borta var den. Gick in till Telenor som ligger precis i närheten och förklarade situationen. Underbar kille som hjälpte mig först att leta och sen att spärra kortet, Tack!
Men fick åka hem utan mobil, var förstås inte så glad och hela dagen förstörd. Allt bara rasade åt gick rätt käpp åt helvete med precis allt.

Men 3 timmar senare ringer en kille och säger att han hittat min telefon. Tack goda varma människa!
Tur att det finns ärliga och snälla männsikor, ifo hade han ingen användning av den då den var spärrad.
Kunde andas ut och åkte och hämtade min telefon och dagen blev ljusare..

Har inte blivit så mycket gjort på jobbfronten, tyvärr.


Trött på att anpassa mig till alla andra

I morse ringde de från jobbet, eller ja butiken i Väsby. Och de ville att jag skulle komma in och jobba. Dels så hade jag ingen bil idag, hade endå inte velat slösa bensin pengar och sitta i köer för det. Då tyckte hon att jag skulle åka komunalt. Menat att jag måste gå till tunnelbanan som tar 20 min sen åkte till centralen och byta till pendeltåg sammanlagt skulle de säkert ta 1½-2h enkel väg. Men ta en taxi då ?! Ta en taxi för att komma och jobba, nu får de väl endå ge sig.

Hon sa att jag kunde tänka på det och ringa upp , men jag kände att nu får det vara nog. Har slängt runt överallt för att komma när det passar. Okej om det hade varit Globen eller i stan men att åka till andra sidan stockholm för att jobba i 4h. Nope där går gränsen.

Tackade nej till Jobbet på Hemglass idag när hon och ringde också, vill ha ett fast jobb inte massa extra för det har jag redan gott om. Suck !!

Tog en rejäl promis med Zeff i skogen på förmiddagen för att rensa lite tankar och sedan lunch på Millas med Peter. Mums !!

179264-120

Har städat klart i min klädkammare och kollat på sjunde himlen, tiden har bara rusat i väg. Väntar och hoppas på att det ringer i från Hertz snart.

Lite kort på djuren, tagna alldeles nyligen.

179264-119

179264-118

179264-117

Hundsim

Var i väg på morgonen, det var rätt segt att komma upp då det vart en anning sent i går men men..
Men i väg kom vi, sista biten satt Zeff och gnällde och skällde och tyckte att bliresan var alldeles för lång. I väntrummet var han helt tokig, och som vanligt fick jag stå och skämmas för Zeff, men söt är han men inget tålamod att vänta har han.

179264-116

179264-115

179264-114

179264-113

179264-112
Kram Pause

179264-111

179264-110

179264-109
Strecha måste man göra efteråt

179264-108
Puss matte

Ni som har hund och inte redan går på hundsim så rekomderar jag det varmt. Zeff har problem med höfterna och simmar nu 1/v 30 min. Han började 2-3g/v 5-6min. Det har blivit en helt annan hund. Även om inte din hund har några problem nu så är det jätte bra i friskvårds syfte. Besök gärna hundkurantens hemsida där vi simmar.
www.hundkuranten.se

Jobbdag!!

Skönt att vara på jobbet igen. Jobbade i Globen som är min favoritbutik. Underbara arbetstider idag, 9-16 vilket det borde få vara varje dag tycker jag. Jobbade med Veronica då Tomas fick gå hem vid lunch.
Mycket att göra så tiden bara rann i väg.

Handlade en super söt musmatta.

179264-106





Torsdag och Sjukling

Skrev inget igår för det hände inte så mycket. Tog sovmorgon vilket behövdes, hade nog kunnat sova hela dagen tror jag. Jag verkar aldrig bli frisk. Är helt slut i kroppen, ont i halsen, ont i örat, sår i hela näsan vilket inte blir bättre när näsan rinner hela tiden. Och VC är ju totalt värdelöst, man får aldrig hjälp och så måste man vänta i en vecka för att få tid. Craaap!!

Åt en sallad på Millas till Frukost/lunch med Peter, deras sallader är så goda. Åkte sen ut till Jessie och tog en promenad i skogen med Zeff, och tills hans stora försjusning möte vi massor med tikar. Sen ducha jag och sov ennu mer. Sen vart det middag, ungstekt falukorv med hemmagjort potatismos, råkade även slinka ner ett par gammeldagsa kokosbollar. Är inne i en sötsugfas, Inte bra!!

Vart en mysig kvällspromenad i Långbroparken, husen som de bygger där är så fina. Men skulle aldrig våga bo där. Men mysigt att promenera är det!

179264-107


Roligt med ett present snöre

Så fort jag öppnade mitt paket kom Doris och ville jaga presentsnöre, Tråkmånsen Dolly satt på avstånd och kollade på. Ska försöka ta lite kort på henne också när hon är i farten vilket inte är allt för ofta.

179264-104

179264-103

179264-102

179264-101


179264-105
Zeffe var lagom road, trött efter dagens långpromenad :)

Alla Hjärtans dag

14/2-07 Alla Hjärtans dag!

Varför ska vi behöva en speciell dag för att visa kärlek till varandra? Alla dagar borde vara fyllda av kärlek.
Tyvärr känns det som att det är många som är mot just denna dag. Men inte jag!

Jag älskar kärlek och romantik, tyvärr verkar inte alla killar fatta vad det innebär riktigt.

Komma hem till romantisk middag med rosor och ljus på bordet, bada skumbad med massor av tända ljus och dricka ett glas gott vin till. Äta jordjubbar och choklad och lägga sig i en säng som är full med rosenblad.

Men man kan inte få allt. Är glad att jag får vara med min familj och min pojkvän. Har fått en fin stor ros av Peter och en av mamma och pappa. Fick även en jätte fin blus/klänning av Peter och Choklad av mamma. Choklad älskare som jag är.


179264-100
Ros med Diamant i son jag fick av Peter <3



Eftersom jag älskar Jordgubbar och Choklad har jag ägnat mig åt idag att göra Jordgubbar och Hallon dopade i mörk och vit choklad. Mums!!

179264-99

Snart Djurpolisen

Det är nog ett av de bästa program som finns. Tycker absolut att det borde finnas Djurpoliser i varje land, spec i Svergie. Vi har så otroligt sjuka lagar ang. djur tycker jag.

Men undertiden jag väntar så blir rapport från dagen

179264-97
Min lunch, Varma koppen kyckling med cocos och mackor till

179264-98
Söta Doris Datten ligger i min säng och sover

Har även hunnit varit ute med Zeff i skogen där han träffa tre söta tikar, varav en pudel valp på 4 månader som bara ville leka. Zeff vart mest besvärd, gammelgubbe som han börjar bli. Zeff nöjt iallafall av promenaden, min fot har blivit värre så nu kan jag inte gå på den. Förstår inte hur det kunnat bli så?!

Har läst lite i ena Engelska boken och även anmält mig till intensivkurs på Jensen på 5 Veckor i Maj/Juni. Måste läsa upp mitt betyg i Engelska B. Pratat med Pappa så att det är fixat så att jag kan börja jobba hemmifrån men lite jobb.

Känns som jag hunnit med en del idag! Lovely!!


Navigator of the Seas

Tänkte visa er lite bilder från resan i November som nog var den bästa resan i mitt liv. Vi flög till Miami där vi sedan kryssade i Karibien i 7 dagar. Det går så segt att ladda upp bilder på bloggen så tyvärr blir det inte så många, har flera 100-tals på datorn. Se och Njut !

Båten
179264-73
Det fanns verkligen allt du kunde önska dig, inte ens på 7 dagar så han jag se hela båten. Den var verkligen ernorm.

Lite bilder från båten!
179264-96
Ena poolen

179264-95
Matsalen vi åt frukost i

179264-94
Skridskobanan

179264-93
Ingången till matsalen

179264-75
Kasionot

179264-85
Baddäck

179264-84
Klättervägen, som jag tyvärr inte kuna utnyttja då jag hade fixat naglarna precis

179264-83
Golfbanan

179264-69
Miami Beach

179264-68
Miami fotat från båten

179264-70
Jag klädd för första finmiddagen, tyvärr lite mörk

179264-72
Första stoppet Haiti

179264-71
Absolut den vackraste ön jag varit på

179264-74
Vattenscooter

179264-82
Stopp nummer två Jamica

179264-80
Jamica

179264-79
Jamica, klarare vatten än här är nog svårt att hitta

179264-81
Pina colada

179264-91
Jätte sklödpadda, George town stopp nummer 3

179264-90
Jag håller i jätte sködpadda bebis, som typ vägde 5 kg redan

179264-89
Våran guide

179264-88
Vi besökte Hell

179264-87
Varför Hell kallas Hell

179264-86
Sandstränder som aldrig tog slut

179264-92
Cozumel i Mexico stopp nummer 4, vart enbart shopping och strosa runt på gatorna då vädret ej var det bästa. Vi skulle åkt i en undervattens båt och kolla på fiskar men då det var förhöga vågor vart det inställt.


Frisyr tips ??

Vill ha ny frisyr men vet inte vad, just nu är det bara långt och tråkigt. Funderar på att permanenta mig, men vet inte om jag skulle passa i det. Får ångest varje gång jag ska till frissan. Har föresten funderat på att prova att gå till den nyöppnande salongen i Heron.

179264-78
Ser alltid så muppig ut på kort, här med nya tröjan :>

Hemma igen

Gick bra på interjuvn, börjar kännas som en vana att gå på interjuver nu. Gjorde lite ärenden på vägen, hinner aldrig med något när jag jobbar så det är bäst att passa på när man är ledig.

Åkte en sväng förbi biblan, och där var man inte i går direkt. Kom knappt ihåg hur man lånade böckerna. Lånade hem 4 böcker som jag ska läsa ut innan högskoleprovet. Två svenska böcker. Farligt vatten av Emma Wall och Hjärtat är bedrägligast av allt av JT Leroy, Det står att den sistnämde påminner om Pojken som kallades Det, och måste nog säga att det är nog den hemskaste men endå en av de bästa böcker jag läst. Inte för att jag läser så ofta!

I Engelska väg vart det Freaky Green Eyes av Joyce Carol Oates samt även Last seen wearing trainers av Rosie Rushton. Hoppas på att dessa böcker är bra, har verkligen svårt för att komma till ro och läsa, bocken måste verkligen intressera mig från första början.

Har ju även Inte utan min dotter som jag måste läsa också, vilken läslus jag ska bli. Har nog inte läst så här mycket böcker som jag ska göra under detta år under de senaste 10 åren.



Åkte vidare till Fruängen, där jag nog gjorde min absolut bästa fickparkering någonsin. Har aldrig vart någon hejare på att fickparkera, har självlärt mig. Den vart så perfekt, tyvärr gick det inte lika lätt att komma ut som in. Men men en sak i taget, min Toyota är verkligen guld! Var förbi en sväng på apoteket där jag köpte ansiktsvatten och rengöring, min hud blir hemsk av detta äckliga fuktiga väder.

Passade även på att tanka bilen, vilket är så oerhört tråkigt tycker jag. Speciellt när bilen är så skitig att man knappt ser vilken färg den egentligen har. Men vet inte om jag vågar tvätta den i biltvätt igen då biltävtten pajat de senaste två gångerna. Och när tjejen på okq8 skulle högtryckstvätta den åt mig i stället och spruta vatten rakt in på motorn så bilen inte ville starta sen på 3 dar så överväger jag att den får vara skitig tills det blir varmare. Kan inte sätta ut den på annons dock när det ser ut som den gör nu. Men allt får ta sin tid, har inge bråttom att bli av med den, även om jag vill sälja och köpa ny bil nu!!

Dags för ennu en intervju

Ska strax i väg på en intevju på okq8, tyvärr inge heltids jobb men man måste ju börja någonstans.

Just nu sitter jag med en kopp varmt te, ont i magen och foten. Idag hade jag betalt för att det inte skulle vara just idag jag skulle på intejuv. Bara få ligga kvar i sängen. Var uppe redan vid sju, i vanliga fall brukar jag åka till jobbet vid den tiden men idag var det segt. Sjusade Peter och Erik till Fruängen, och passade på att gå me hunden efter det och äta en god frukost.

Nej nu måste jag borsta tänderna och få på mig lite smink och sedan åka.

Återkommer senare med rapport

Bio

Igår kväll vart de ett bio besök på Heron, vi var och såg The Holiday. Som vi skulle sett för ca 1 månad sen. Alla har sagt att den var bra och det var den verkligen, en riktig mys film.

179264-67
Det är inge fel på Jude Law iallafall =)

Lite söndags shopping

Åkte in till stan och strossade runt på söndags eftermiddagen, kom hem med några enkla toppar.


Köpte även ett i svart också (Bry er inte om min otroligt muppiga min)







Vart också en svart lite långre kofta utan ärmar, men lyckades inte få någon bra bild på den.
Sen även två sjalar en svart och en brun/beige.



Peter fick även han en tröja

179264-66

Lördag

Underbara lördag!!!

Dagen började med en underbar skrittur på Kalle, vi båda var rätt slut efter gårdagens lektion. Strålande sol och helt vindstilla. Var hemma strax efter 3, då det vart en varm dusch och lunch på det.


Åkte sen en sväng med Peter till Skärholmen där han skulle kolla i telia butiken på ny mobil.
Han har nog bestämt sig för en K610i. Jag försökte leta efter ett nytt headset till min Samsung för de jag har gör så jag får sår i öronen, men det verkar inte finnas några andra.

179264-59
Den mobilen Peter vill ha, den röda är helt underbar


179264-58
Min söta mobil, som självklart är rosa

Sen köpte vi ett spel till Linnéa och Stefan. Absolut överens som hund eller katt vart det, det är det roligaste spel jag spelat. Rekomderar det varmt.

179264-60



Klockan 7 möttes vi på skutan och avnöjt en god middag, pasta med oxfile vart det. Senare åkte vi hem till Linnéa och Stefan och åt varm frukt med vitchoklad och glass. Mums!

Sen spelade vi spel hela kvällen fram till klockan 12 då vi avslutade med poker i ca 2h.

179264-61

Mycket lyckad och trevlig lördag, skönt att ta det lungt och sitta hemma och bara umgås. Men 2 är rätt sent med en hemsk förkylning som inte vill ge med sig. Nu börjar iallafall min naturliga röst komma tillbaka, har nästan glömt bort hur jag låter efter att ha varit hes i en vecka nu. Somnade rätt gott när vi kom hem.

3 Arbetsinterjuver inbokade

En i morgon och sen måndag och tisdag!! Känns så underbart efter att jag letat jobb rätt länge nu. Är trött på att ströjobba, har ifo haft jobba i princip varje dag men det är jobbigt att inte veta vart och när man ska jobba. Det går inte att planera.

Hoppas, hoppas på att något av dessa går vägen. Har varit så himla nära de andra jobben jag sökt och dessa 3 jobb är verkligen jobb som jag vill ha.



Duktiga bilen!

Bilen gick igenom besiktningen!!
Känns underbart då jag trodde att det var lite tveksamt om den skulle gå igenom.

Fjällen

Fjällen vart kanon lyckad trots att vi han gå varandra en anning på nerverna, olyckliga vurpor, hemska bakfyllor och en förkylning som de flesta verkade få. Stugan var kanon, stor och hade verkligen allt. Tur var väl det för att bo 10 personer kan bli rätt påfrestanade, men vi lyckades hålla sams för det mesta.


179264-56
Linnea och Stefan som tillslut blev sams

179264-55
Stefan i backen

179264-54
Erik

179264-53
Huddinge grabbarna

179264-52
Pjot

179264-49
Mankan

179264-48
Stefan

179264-47

179264-46

179264-45

179264-44

179264-43
Vi tjejer

179264-42
Jag själv

179264-41
Alla killar samlade

179264-40

179264-39

179264-38
Erik

179264-37
Hela gänget, utom jag som fotar

179264-36

179264-35
Välstädat, så här såg det bara ut sista dagen efter städningen kan jag lova

179264-34
Emelie

179264-33
Städning pågår

179264-31
Emelie och Linnea i välbehövd jacuzzi

179264-30
Stugan

179264-29

179264-28
Innan utgång till HC

179264-27
Twister