Nyårs klädsel.

Vad ska alla ha på sig idag på nyårskvällen?! Jag tror nog att de kommer att bli min klänning jag köpte förut, men eftersom kvällen inte rikigt vart som planerad utan vart här hemma med ett par kompisar, vet jag inte om jag riktigt har lust att klä upp mig. Nu ska jag gå med Zeff sen duscha och fixa mat innan klockan 19. Så bäst att sätta fart.

image556

Dagens outfit nr1.

Eftersom vi skulle ut och handla de sista inför kvällen så var jag tvungen att byta om. Att gå på affären i mjukiskläder är inte riktigt jag. Handlade på kvantum där kaosen var i gång, vi var inte ensamma om att vara ute i sista sekunden.

image611

Bild kommer senare då blogg inte fungerar..... som vanligt =/

Snö.

Tror knappt det är sant men utanför mitt fönster i Segeltorp virvlar snön förfullt. Tänk om de kunde komma massor med snö och tänk om de kunde få stanna hela Januari.. Zeff kommer bli jätte glad nu när vi sa ut i skogen och gå. Han älskar snö.

image610

Rea på nätet.

Skrev tidiare om att jag inte var så förtjust i mellandagsrean som pågår nu. Men insåg snabbt att rea kan vara bra. Iallafall om man shoppar på nätet. Slipper man trängseln och felköp.. Har redan hittat en massa fynd.

image609

Nästan halva priset nu på Nelly.se. Jeans från Killah. 650:-

Nyårlöften.

Mina nyårlöften under 2008.

  • Motionera mer, ialla former.
  • Äta mer nyttigt, mer vegetariskt.
  • Gå ner i vikt med hjälp av de övre löftern.
  • Försöka ändra en del saker från min negativa sida.
  • Sluta shoppa onödiga prylar, utan ha lite mer baktanke i mina köp.
  • Umgås med Zeff ännu mera, massera honom och lägga ner mer tid på det.
image608


Inte långt kvar.

Snart är det dags. En hel vecka i sälen. Ska bli underbart.

image607
( Erik från fjällen 07, foto Sarah)

Mellandagsrea, inget för mig.

Alla tjatar om denna mellandagsrea. Har inte ens varit ute på stan och försökt ge mig på lite shopping. Väntar hellre tills all rea är över. Förstår mig inte på detta med rea. Det finns endå aldrig något som passar utan man bara handlar för att det är billigt och så använder man de endå aldrig.

Har man varit ute innan och kollat och provat ut vad man vill ha, och är ute i god tid och hoppas på att de man var intresserad av var på rea kan man göra fynd. Men att bara gå ut och kolla och sedan handla om man hittar något fynd det funkar inte för mig. Trängas och stå i köer, nä jag avstår nog. Längtar tills alla vårnyheter kommer för nu vill jag ha vår. Vintern verkar ju endå aldrig komma tiil oss i stockholm.

Seg blogg och seg Sarah.

Har inte blivit mycket bloggande, dels för att jag är så seg men sen för att när jag ska blogga så är blogg.se så segt.
Men nu blir det lite uppdatering iallafall.

I går firade vi pappa som fyllde år i fredags. Rickhard och Anni kom över, vi fikade och pappa öppnade sina paket. Han fick en plånbok, skjorta och Whiskey från oss i familjen. Efteråt vart det snabbmat, då alla var en anning trötta och inte på laga mat humör. Mådde en anning illa efter att kastat i sig maten som la sig som en klump i magen.

Vart en promenad med hundarna och sedan fortsatte kvällen lång med sing star och dansmatta. En anning slut var jag. Var redan trött och ont i kroppen innan så vid 2 tiden somnade jag som en stock.

Vit jul.

Fick min vita jul till slut. Men fick åka över 70 mil för att få tillbringa juldagen och annandagen i ett vitt Funäsdalen.

image606

Busy.

Har inte blivit något bloggande sen jag kom hem i onsdags. Kom hem rätt sent och skulle upp och jobba dagen efter så det var bara att krypa ner i sängen. Haft fullt upp och torsdag, fredag. Dagarna har bara flugit i väg. Och jag som skulle gå och lägga mig i tid i kväll, gick inte så jätte bra. Kom hem för en liten stund sen, klockan är inte allt för mycket som tur är men nu ska jag sova. Blir mer blogg om allt i morgon..

image605

Hej på ett tag.

Hej då mina vänner och även fiender. Nu åker jag mer norrut till Härjedalen där jag hoppas at det är massor med snö. Men kommer hem redan i morgon. Blir mycket bilåkandet och jag missar utgången i kväll, men men det ska bli kul att lämna Stockholm för en dag .Tingeling...


Julafton.

Vi ska alldels snart åka ut till Värmdö, jag ska bara sminka mig sedan är jag klar. Lite bilder på dagens utstyrsel.


Julstrumpa.

Nu är det dags att sova, är ju faktiskt en lång dag i morgon. Känns som om julafton var i dag då vå åt julmat och öppnade lite paket. Men det kommer bli många "julaftonar" detta år, fast i morgon är det den riktiga om man går efter datum.

Har hängt upp julstrumpan brevid sängen och i morgon visar det sig om tomten kommit förbi eller ej. Till frukost blir det iallafall tomtegröt med julvört och sedan en lång härlig promenad i skogen innan det är dags för själva julfirandet.

Brukar ni få något i julstrumpan?! Eller är det bara jag som inte vuxit i från det.

Godnatt och God jul på er.

image601

Del 2.

Hade en lite jul nu på kvällen med mamma, pappa, farmor, farfar, Anni och Rickhard. Åt gott och öppnade lite julklappar. Fick jätte fina julklappar både i från Farmor och Farfar och en massa spännande gosaker i från Rickhard och Anni. En hel låda välfylld med massor med välbehövda saker.

image600
Outfit nr 2, inte särskilt julig

Mer bilder kommer i morgon.

Dagen del 1.

image599

Efter hundpromenaden bytte jag om lite snabb och begav mig till Kungens kurva, orkade inte åka längre än så. Gårdagen fick räcka. Inte särskilt många affärer att välja mellan, HM, Lindez, Kappahl och Be young. Men gjorde de bästa av situationen och köpte iallafall en kjol i från HM. Nu blir det iallafall något nytt i morgon, jag är alltid så sent ute när det gäller att handla kläder. Känns inte som om jag måste klä upp mig särskilt i morgon men alltid roligt att känna sig fin. Denna jul blir det brunt och mys tema. Bild kommer i morgon.


Zeff´s julklapp.

Förutom massa gott får Zeff även ett nytt halsband.

image598



Jädrans smällare.

Tog med mig hundarna ut på en promenad i skogen idag på morgonen. Tänkte att de skulle bli en ordentlig promenad så att hundarna skulle vara trött tills i eftermiddag. Men några ungar höll på att smälla smällare, och Zeff som är rädd sprang med svansen mellan benen och ville bara gå hem. Förstår inte varför de måste hålla på och smälla för, nog med nyår tycker jag.

Många hundar som är skotträdda. Förra vintern var det en hund som sprang bort och aldrig kom hem tack vare några ungar som håller på och roar sig med att smälla smällare. Jag hoppas verkligen inte att föräldrarna vet vad ungarna håller på med. För hade jag varit förälder hade mina barn inte fått springa runt och smälla. Lite vett måste väl endå finnas. Eller?!

Första julklappen.

Efter att ha varit hemma och vilat en stund och varit ute med hundarna hämtade vi upp Stefan som slutade vid 19. Åkte och köpte mat och åkte hem till Linneá. Åt kycklingspett med ris och jordnötssås, jätte gott.

Vi fick nymalt kaffe, vill också ha en sådan maskin. Har inte sett någon ute i butik, kan  ifo vara för att jag heller inte letat. Hur som helst så vart kvällen lugn, vi åkte hem vid 12 tiden.

Fick min första julklapp som jag förstås redan öppnat. Jätte fina örhängen med matchande halsband till. Bild kommer i morgon. Linnéa och Stefan fick Sing star så nu kan vi sjunga ännu mera, deras grannar kommer nog bli överförtjusta.

Nu måste jag krypa i säng. Ska upp tidigt och uträtta de sista ärenden innan vi ska ha vår första jul i morgon eftermiddag. Inte mycket till bloggande idag men desto mer i morgon. Godnatt.

Kaos.

Idag var jag som jag ute och handlade de sista julklapparna. Vilken kaos, folk var helt galna. Hade nästan helt klart för mig vad jag skulle köpa så försökte att bara handla de och sedan åka hem. Fick ett extra uppdrag att gå på systemet, lättare sagt en gjort att bara komma in i butik var en unmaning. Men hittade till slut de jag skulle ha, och då var det bara illa kvickt bege sig till kassan.

Hade tänkt kolla på något att ha på mig på julen, men att ha handlat 3 prylar på lite mer ön 2 timmar var jag helt slut och det får nog bli i morgon en snabbis. Att jag orkar. Nu är iallafall alla julklappar köpta, vart en hel del.

image597



Nyårslöfte?!

Vad har ni för nyårslöften?!

Återkommer med mina lite senare.

Jullov.

Äntligen är man ledig ett par dagar, börjar jobba den 27:e igen. Trodde att denna dag skulle bli mycket värre då vi hade en hel del att göra. Men med mycket hjälp och planering så gick det ihop sig.

Så nu är man då ledig, skönt. I morn ska jag ut och slåss med alla andra om de sista julklapparna. Två styckna har jag kvar men har ganska hum och vad jag ska köpa. Jag tror att jag ska promenera eftersom jag har så pass nära, för att ta bilen och leta parkering i en halv timme avstår jag gärna från. Allitd bra med lite extra motion. Som om jag inte kommer få nog med de i jakt på de perfekta julklapparna.

Julen kommer att firas hemma hos Kusin. Eventullt åker jag upp till fjällen över juldagen och annandagen har inte riktigt bestämt mig. Annars blir det nog utgång på juldagen, ut och shaka lite.

Nej nu ska jag ta och klä på mig. Häänni är på väg, kanske är trevlig om jag är klar tills dess. Om jag hinner blir det outfit bild..

Urban Decay

image596
Urban Decay Urban Survival Kit, kanske vore något?!
Perfekt att ta med sig när man är ute och reser.

Dagens I-lands problem.

God morgon allesammans!

I morse var jag helt tid, 06:30 parkerade jag bilen och började skrapa bilrutor. Bestämde mig för att stiga upp tidigare. 05:15 ringde klockan. Började med att kolla på termomtern men idag var det bara -2 så skippade långkalsongerna.

Vart som sagt och solade i går, och varje gång jag solar så får jag två vita fläckar på ryggen. På mina skulderblad.
Är som två kotor som sticker ut.
Någon som har något tips för att slippa dessa fula fläckar?

Nu tror jag bestämt det är dags för lite morgon fika. Ska bara invänta min kära kollega först.

Spontan spa.

Vart en spadusch med hårinpackning, ansiktsmask och lite handvård. Fick bli det som fanns hemma. Hårinpackning från fruktis garnier och ansiktsmask i från Åhlens. Har använt lite olika typer av inpackning bla från Matrix. Men tycker ingen ger särskilt bra resultat och dessutom tar de så lång tid. Får alltid skäll från min frisör att jag måste använda mer inpackning. Men då jag sällan tar mig ett bad är det jobbigt att inpackningarna ska ta sådan tid. Har ifo lite reklam om nyheter som ska bara ska verka någon minut. Kanske värt att prova.

image594

Kanske någon har något tips om bra hårinpackning?! Vet att det är en del som läser mig blogg och fler blir det. Vilket är mycket roligt.. Så kom gärna med tips. Vad använder just du?

Och för er som inte tidigare läst min blogg eller för er som har torra händer, eller bara vill få babylena händer måste bara prova dessa två produkter. De ger verkligen resultat. Salt i från Döda havet och jätte bra body butter.

image595

Kväll.

Så lider onsdagen mot sitt slut.  Koller på Bonde söker fru, de är så söta bönderna.  Vill inte att det ska ta slut. Hoppas på fler säsonger. Alltid roligt att se verklige program.

Vart inte riktigt som planerat idag. Kom inte från jobbet fören vid 18. Hem och gå ut med Zeff en sväng. Vart inte mycket till träning idag. Hann iallafall i väg och sola en sväng. Skönt med lite sol och värme.

Efter Bonde blir det en varm och skön dusch. Lite hårinpackning och ansiktsmask så att man kanske kan känna sig någorlunda fräsch.

Hej hopp!!

Dolly.

image593
Dolly har blivit helt kär i min fäll och ligger gärna där och myser så ofta hon kan.

Christmas.

image592


Outfit.

image591


Onsdag.

Riktigt kallt idag, eller för kallt när det inte finns någon snö. Dagen till ära kommer nog bli lugn. Ska försöka ut och springa samma runda som i går. Sista avsnittet av bonde söker fru som inte får missas. Bara ett måste att se hur de har gått för bönderna. Sen är nog planerna att komma i säng ganska tidigt..

Om jag hinner kanske det blir en snabbis genom lite affärer då jag fortfarande inte hittat något passande till jul..


Dagen.

Började med att jag försov mig. Inte mycket med kom strax innan 7. Trött och tog ett bra tag att vakna. Kaffe för att piggna till. Dagen flöt på. Kom inte i från jobbet fören vid 5 och då började kön redan utanför flygplatsen. En hel jäkla timme tog det hem, en hel onödig timme.

Hemma vart det promenad med Zeff följt av en löprunda runt kvatert på 30 min. Satans håll som aldrig ville ge med sig. Fick lära mig på fridrotten som jag höll på med för 100 år sedan att hålla en sten hårt i handen. Förstod aldrig varför mer än att de till slut gjorde mer ont i handen än i sidan av magen. Har aldrig forstått mig på håll, verkar inte som någon har något bra svar på varför man får håll heller.

Nu kollar jag på dubbel avsnitten av Ugly Betty, sen ska jag krypa ner i sägen. Har nog aldrig längtat efter att få gå och lägga mig som jag gör nu. Har köpt ny säng, nya bäddmadrass, nya täcken , nya kuddar och även påslakan. De luktar fortfarande nytt men så underbart de är att få krypa ner i nya sängen och dra det nya mysiga täcker över sig. God natt!!



Zeff.

image590


Outfit.

image589


Armbandsnoja.

image586  image587
Funderar på att beställa hem ett av dessa armband. Gillar stilen med att de ser lite gamla ut.
Från Chique.

Röd tomte.

Om man kollar tillbaka på hur tomten spåg ut förr var han alltid grå och svart. Numera ska tomte vara röd. Den teorin jag hört är att tomtens röda kläder kommer från att Coca cola gjorde tomten röd. Och tänker man efter så är tomtens röda färg samma röda färg som Coca cola använder sig av.
'

image585

Ikea.

Lördag´s eftermiddagen bestod av shopping på Ikea. Kom hem med en hel del. Dock saknas det fortfarande lite men i det storta hela börjar det bli klart. Hittils är jag riktigt nöjd.

image584


Lördag.

Lördagen bestod först av en lång promenad med Zeff i skogen, kallt men jag var välklädd med mössa och vantar. Var ute i nästan 1timme. Skönt när det är frost och hårt så man slipper leran.

Kom hem och klädde på mig. Åt lunch och gick på Panduro Hobby för att köpa lite fler papper att göra julkort av. Sprang även förbi bokhandlen och köpte två böcker som jag själv skulle vilja ha men dessa två får bli julklappar. Hoppas bara på att de inte har dessa böcker bara. Annars kan de ju alltid ge böckerna till mig.
 
image581  image582
Lördagen´s outfit.

Fredag.

Äntligen fredag, var så otroligt trött i morse när det var dags att stiga upp. Sitter nu på jobbet och dricker kaffe. Snart dags att bege sig ut i kylan. Vill inte, mycket skönare att sitta inne på ett varmt kontor och äta choklad från våran enorma godiskorg.

Vad fredagen bjuder på lite senare idag vet jag faktiskt inte, inga större planer så får blir vad det blir. Att sitta hemma och glo på film skulle ifo inte heller vara fel. Men att gå ut en sväng skulle jag nog inte tacka nej till.

Me like.

image580

Detta söta smycke från Jezebel kanske blir den perfekta julklappen till mig själv.
Silverhalsband med stort hjärta med texten: Guardian Angel.
Om ingen annan vänlig själv ger mig de förstås. Ca pris 1500:-



Odd Molly.

image579

Denna söta från Odd Molly känns bara som ett måste.

Lucia.

Kallt när jag klev ut genom dörren och ut till bilen. Hoppas på att snön vill komma nu bara. Om 30 minuter är det Lucia firande här på Bromma. Var ett tag sen jag såg ett lucia tåg. Kommer nog bli ritkigt mysigt om de släcker ner hela flygplatsen. Har med mig en massa lussebullar idag till jobbet så idag blir det massor med fika. Mums!

image577

Nanne inte Nunna.

Vilken kväll det var igår, var nog länge sedan jag åt så mycket på en och samma dag. Började med middag på Jensen. Servitrisen gjorde bort sig totalt, allt som kunde gå fel gick fel. Tyckte synd om honom samtidigt som jag vart lite irriterad att han inte ens kunde lyckas ta en beställning rätt. Vi fick iallafall ett presentkort som plåster på såren och för att locka oss tillbaka. Servitrisen hade de nog inte lätt igår, han fick sig nog en rejäl utskällning. Maten var inget att klaga på iallafall.

Strax innan 20:00 kom vi till Hamburger Börs och anslöt oss till Rickhard och Anni. Lite glass och en drink slank ner innan showen började. Vart faktiskt överaskad, glatt överaskad över showen som faktiskt var riktigt  bra. Nanne är väl ingen stor idol men gårdagens show gjorde hon riktigt bra.

image576

Längtar.

image575

Angela Gotborn.


image572

Jag gillar verkligen dessa repliknande armband från
Angela Gotborn.
Funderar på att beställa hem de svarta.

Full fart.

Idag blir det full fart hela dagen. Jobba till 16 och sedan åka in till stan och äta på Jensen vid 17. Sedan efter det kanske jag åker hem en snabbis om jag hinner för sen ska vi till Hamburger börs och se på Nanne. Hade hellre velat avnjuta en middag där men middagen på Jensen var bokad sen länge. Men en till efterrätt slinker alltid ner. Eftersom jag kör får jag avstå från drinkarna, morgondagen börjar tidigt även den så de kanske är lika bra.

Eftersom jag redan ska vara i stan kl 17 var jag tvungen att välja kläder och packa ner i går. Så det återstår att se när det är dags att byta om, om det vart ett bra val. Har välglömt hälften som jag brukar.

Tv jungel.

En ny tv ska inköpas nu när rummet snart är helt inrett och klart. Men hur sjutton ska man veta vilken tv man ska köpa. Vill ju ha en bra som fungerar, men vem vill inte det. Gillar inte att köpa prylar jag inte har någon kunskap i. Får kalla in expert helt enkelt. Ska bara välja hur stor tv jag vill ha. Inte för stor och inte för liten..

image571



Härliga måndag.

Då sitter man här på jobbet igen och väntar på att kunderna ska komma. Katten väckte mig 05:00 i morse och höll på att djävlas i en hel timme innan jag steg upp. Skrek, åt på mitt hår, slickade på mina fingrar, åt på mina blommor och stod och trampade på mitt bröst. Gång på gång puffade jag ner henne men hon gav sig inte fören jag steg upp och såg att kattmaten var slut och fyllde på. Härlig början på en Härlig måndag.

Drömde att det hade snöat jätte mycket men utan för mitt fönster öste regnet ner vilket gjorde denna Härliga måndag ennu Härligare.

image570

Morgondagen.

I morgon blir det jobb precis som alla andra måndagar. Klockan ringer 05:15 så egentligen borde jag sova nu men är inte trött. Antaligen för att jag sov en anning förlänge i morse. Efter jobbet blir det en 30 minuters jogging runda och efteråt lite styrka hemma. Sen ska jag baka lussebullar och inte äta lika mycket deg som sist. Magen jäste upp som en ballong. Och på kvällen blir det City akuten, ingen händelserik dag precis med lagom för en måndag.

image569


Christmas.


Probably the reason we all go so haywire at Christmas time with the endless unrestrained and often silly buying of gifts is that we don't quite know how to put our love into words.

Harlan Miller

Dagens

image567 image568
Jeans Acne, kofta från Vera Moda. Lägg märke till mitt korta hår, klippte mig i torsdags men vart inge nöjd alls. Men som tur växer håret och luggen ut igen. Lägg även märke till mina juliga naglar.

Helgen

Helgen började inge vidare, jobba 06:30-19:00 dagen efter julbordet det var ingen hit. Vart en liten miss på kvällen då en del verkar höra vad de vill höra. Dock slutade julbordet alldels för tidigt vilket ifo var ganska skönt i efter hand, men lite besviken vart man allt. Fredagskvällen vart rätt seg kollade på nya American Pie som inte var någon höjdare om man inte gillar nakna bröst förstås.
image560
Lördags kvällen tillbringades hemma hos bror och Anni, god mat och Sing star. Jättre trevligt. Åkte hem strax efter klockan 01:00. Hade Zeff med så att han inte skulle få vara ensam hela kvällen. Till en början var han ganska stressad att vara på ett nytt ställe men efter en promenad på kvällen så pressade han ner sig i
Dobbys korg och somnade, så söt! Förhoppingsvis kommer det bild på
Anni´s blogg


Lång sovmorgon idag, var en lång promenad med Zeff vid lunchtid. Sedan åkte jag och Peter till nya shoppingstaden och åt lite sen brunch. Sedan shoppade jag loss inne på Panduro Hobby. En hel timme gick vi runt och jag bara plockade på mig mer och mer. Fick med mig hem massa nya papper, pennor, målarfärg, stickers, bokstäver och jätte söta figurer och klistermärken till mina kort och scrapbooking. Har blivit helt besatt. All min lediga tid går åt av att pyssla.


image565
image564 image562
Ett av korten jag gjorde idag, kan bara visa detta och tyvärr inte hela för då avslöjar jag vem som ska få dem.


Julbord i kväll.

image558I morse när jag vaknade trodde jag bestämt att det var Fredag idag, vilken besvikelse när jag insåg att det bara var torsdag och att jag måste stiga upp tidigt även i morgon.
Vädret gör mig verkligen förvirrad. Minusgrader i går med frost på rutorna medans idag är det +9 ute. Men jag klagar inte. Sålänge det inte finns snö får det gärna vara lite varmare, men när snön kommer får det ta och bli ordentligt kallt så man slipper de råa.

I kväll är det julbord med jobbet, känner ingen direkt lust att gå. Men att gå dit äta lite och vara trevlig de kan man gott göra. Dock kommer jag vara nykter och ta bilen då de ligger en anning fel sida av stan.

Tänkte försöka hinna klippa mig innan i kväll, dels för att det verkligen är på tiden men även för att slippa fixa håret i kväll. Utan frissan får tvätta, klippa och frisera. Sen återstår det bara att hitta något att ha på sig.









Dress for succses.


Blir inte mycket till mode på min blogg. Men denna söta klänning hittade jag i Söndags, perfekt till nyår.

image556

image557

Tisdag.

Så snart är även Tisdagen över som nästan var lika hemsk som måndagen. Känns inte som jag vaknat ännu, trött när jag steg upp och sedan dess har jag gått i någon trött dvala.

Tänkte att lite ljus och värme skulle pigga upp så tog mig till solariet efter hundsimmet. Varmt och skönt var det och somnade efter 5 minuter.

Väl hemma var det dags för träning, motivation nej... Orkade mig inte ut igen så tog stången och körde lite med den och hittade även våran gamla Power rider som blir perfekt framför Ugly betty.

Dusch och sedan dags för desperate Housewives.

image555