Måndag morgon

Nu är jag på jobbet, det är alltid lugnt såhär på morgonen speciellt på måndagar. Det har varit några få kunder inne nu första timme. Har gjort lite små fix och lyssnat på rix morgon Zoo. Gert fick ett så roligt mail där han blev kallad snusk gubbe och att han var en kvinno förnedrande. De kom från en tjej på 20 år, alltså lika gammal som mig. Jag lyssnar nästan alltid på Rix och visst är Gert ibland lite för mycket men han gör endå Morgon Zoo till Morgon Zoo. Enligt tjejen som maila så borde han sluta. Men utan Gert ingen Morgon Zoo. Det ska vara Roger, Titti och Gert.

Jobbar til 17 idag. Ska nog ta och städa datorn efter det. Jag har så mycket bilder som ska rensas och sorteras i mappar. Ordning och reda ska det vara. Ta och lägga alla viktiga bilder och filer i bakup mappen ifall att datorn skulle krasha, vilket kan ske när man minst anar det.

Fick Rickhards förra bärbara data, jätte söt och liten. Så otroligt lätt och smidigt att ha en bärbar dator som man kan ta med sig överallt och sen kan man titta på tv samtidigt som man sitter vid datan. Har funderar på att köpa en väska till datan, Vi är så söta Crumpler väskor på jobbet.

image151

Kommentarer
Postat av: Tommy

Men va fan zmartie! Rix är ju den töntigaste radiokanalen som finns och morron zoo är ju bara för pinsamma. Lyssna på NRJ in the morning så får du höra nått bra, positiva Fredrik är kung och han pissar på Gert

2007-03-05 @ 12:29:40
Postat av: Sarah

Rix är bäst :) Har försökt att lyssna på Nrj men blir helt tokig på dessa personer och deras röster. Så sorry Tommy kan inte hålla med dig ;)

Postat av: Tommy

Hahaha okej´ra Z, ;) smaken är som ........

2007-03-07 @ 14:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback