-Pls gud, if you can´t make me thin, please make my friends fat.

Nu är det verkligen dags att ta tag i träningen. Nästa vecka blir det nog till att köpa nytt träningskort. Ska även till helgen komma i gång med löpandet och även gången. Har inte blivit mycket till träning på sistone. Sista ordentliga träningen var nog innan jul. Men ska jag gå ner ett par kilo till sommaren är det träning och mindre föda som gäller.

Tänte kolla på sanningen om size zero som går på tv3 nu, kanske man kan bli lite inspirerad. Inte för att jag ska bli så smal utan mer gå ner några trivsel kilon som säkert bara jag själv kommer att se.

Förstår inte varför folk klagar på att modeller är för smala och att det är sjuka. Och att det är synd om alla de tjocka. Fler dör av sjukdomar som beror på övervikt, så hellre för smal än för tjock. Tycker själv inte att det är särskilt klädsamt med för smala personer när man ser alla ben, men hellre de än när allt fett bara väller över. Fetma är i längen ett större problem som bara ökar och ökar i världen så kanske man ska lägga mer tid på de istället för att klaga på alla som är för smala.

- Lagom är självklart bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback