Svinkoppor

Var ett tag sen jag bloggade, men har haft annat för mig och inte känt alls för att blogga. Som sagt det går i perioder.
Igår gick jag tidigare från jobbet, vid halv 2 kom jag i väg och begav mig mot Ensekde där jag fick mina naglar fixade så nu är de jätte fina.

Sen vart det systemet, skönt att ha det gjort så man slipper rushen på torsdagen em. Sen vart det en liten shopping tur och köpte en klänning till midsommar, kan tyvärr inte visa bild då en del som jag kommer träffa på midsommar läser mig blogg och det är roligare om ingen sätt de jag ska ha på mig. Men klänningen är jätte söt och lite anorlunda än vad jag brukar ha på mig.

Ska försöka hinna köpa ett par skor vilket jag nog inte hinner, vill även till Åhlens och köpa nagelprylar så jag kan hålla mina naglar tipp topp. Men jobbar nog till 19 i morgon och sen måste jag till närakuten på huddinge då jag fått Streptokocker, även kallat svinkoppar. Blir galen på dessa äckliga variga blåsor som blir till en stor varig skorpa som bara går bort med antibiotika. Får de så fort jag håller på att bli sjuk, stressar, ska resa eller kroppen helt enkelt säger i från. I detta fall är det nog för att jag håller på att bli sjuk vilket jag verkligen inte hoppas. Har inte tid och vill verklingen inte nu när det är midsommar. Men alla muskler i kroppen värker, hoppas på att det är för att kroppen är trött och inget annat pågång...

Får gå en runda i Kista centrum på lunchen om jag inget annat hinner annars får skorna och de andra vänta för det är viktigast just nu att jag snabbt får de äckliga svinkopporna.

Kommentarer
Postat av: Anni

ARGH! Svinnkoppor :o Det är typ min fasa nu när jag jobbar på dagis :/ Hoppas att de läker fort! Förresten, hur fint kommer du klä dig på midsommar, jag har inte ens tänkt på det förrän nu :) För du ska väl med ner och tälta?;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback