Midsommar

Nu var då midsommar över, vilket betyder att nu går vi mot mörkare tider igen, ussh och fy! Men midsommar firades ute på Emelies landställe i Mariefred. Vi var hela 24st eller ja nått åt de hållet, många var vi iallafall. dagen bestod av sill lunch och nubbe för att sedan bege sig till midsommarstången och dansa ett par varv. Pilkastning som jag verkligen sög på, kasta boll och hamra spik. Efter det var det fika och lekar, vårt lag förlora tyvärr men man kan inte vinna alla gånger. På kvällen var det grillning och sedan dans nere vid dansbanan, vart några sväng om.

Vet inte om alla vara väldans trötta denna midsommar eller om  det var vädret, för det kändes som om ingen riktigt var på G. Kvällen vart rätt seg och avslutades med snack runt 2 tiden. Inte ens korvgrillning framåt morgon kvisten då alla verkade komma i säng tidigt.. Men överlag var det trevligt med alla nära och kära..

image282

image284

image285

image286

image287

image288

image290

 








image296

image297





Vart en salig blandning på stora och små bilder, men glömmer ju bort att kryssa in att det ska vara minatyrbild. Här nedan är bilder på gamla landet som också ligger i Mariefred, där jag ofta spenderade mina sommarar som liten.

image301

image302

image303

image304

Underbara gamla landet, får nästan tårar i ögonen när jag ser dessa bilder. Men de nya ägarna har bevarat mycket av allt de gamla vilket är jätte roligt och de måste verkligen glädja farmor och farfar som vart jätte glada när de fick se alla bilder som togs i går.

 

Kommentarer
Postat av: Tommy

skön midsommar...:)
hehe dans runt stång och dansbana..hehe
bonde??;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback